Τελικά οι εταιρείες επιλέγουν για το κόστος της τη VoIP τηλεφωνία;

Ναι, ένα σημαντικότατο πλεονέκτημα της μετάβασης μιας επιχείρησης σε VoIP τηλεφωνία είναι αδιαμφισβήτητα το αισθητά μειωμένο κόστος της VoIP τηλεφωνίας.

Η VoIP τηλεφωνία, είναι ο πλέον σύγχρονος ψηφιακός τρόπος επικοινωνίας. Προσφέρει μια σειρά από σύγχρονες και τεχνολογικά προηγμένες δυνατότητες σε αντίθεση με μια συμβατική τηλεφωνική υπηρεσία και συνίσταται για επιχειρήσεις που επιθυμούν να εξοικονομήσουν χρήματα από τον τηλεφωνικό τους λογαριασμό έξυπνα, άμεσα και σε μεγάλο ποσοστό, ακόμη και σε μεγάλο ποσοστό.

Ναι, ένα σημαντικότατο πλεονέκτημα της μετάβασης μιας επιχείρησης σε VoIP τηλεφωνία είναι αδιαμφισβήτητα το αισθητά μειωμένο κόστος στη VoIP τηλεφωνία, αφού μάλιστα μπορείτε να προμηθευτείτε από τη VOICELAND το τηλεφωνικό σας κέντρο & με τα κανάλια φωνής που θα καλύψουν τις ανάγκες σας, από μόλις 50€/χρόνο, αλλά και να απολαμβάνετε έως και 80% εξοικονόμηση στον τηλεφωνικό σας λογαριασμό!

Πέρα όμως από την εξοικονόμηση στο κόστος, η VoIP τηλεφωνία εξασφαλίζει για τις επιχειρήσεις σημαντικά οφέλη, όπως διευκολύνσεις προς τον εργαζόμενο αλλά και αναβαθμισμένες υπηρεσίες προς κάθε πελάτη και συνεργάτη. Γι’ αυτό άλλωστε όλο και μεγαλύτερος αριθμός επιχειρηματιών και οργανισμών στρέφεται στη λύση της VoIP τηλεφωνίας με μειωμένο κόστος.

Τα σύγχρονα συστήματα VoIP μειώνουν το κόστος στη VoIP τηλεφωνία, βελτιώνουν τη διαχείριση του χρόνου και αυξάνουν την παραγωγικότητα.

 

VoIP τηλεφωνία όπως ευελιξία και ασφάλεια

Εάν η επιχείρησή σας είναι on-the-go, εάν σας βρίσκει διαρκώς σε κίνηση, οι υπηρεσίες VoIP μπορούν να σας προσφέρουν τεράστιο όφελος, αφού σας ακολουθούν όπου κι αν πάτε. Σε ένα παραδοσιακό τηλεφωνικό σύστημα, οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να κοστίσει πολύτιμο χρόνο, γεγονός το οποίο εξαλείφεται με ένα τηλεφωνικό σύστημα VoIP.

VoIP σημαίνει μηδενικοί περιορισμοί, αφού έχετε την ελευθερία να κινηθείτε όπως ακριβώς απαιτεί η επιχείρησή σας, χωρίς πρόσθετο άγχος και με τη δυνατότητα ασφαλούς κρυπτογραφημένης επικοινωνίας ακόμη και για χρήστες on the move, λαμβάνοντας κλήσεις απευθείας από οποιαδήποτε κινητή συσκευή.

VoIP τηλεφωνία όπως σύγχρονες λύσεις επικοινωνίας

Η χρήση τηλεφωνικών συστημάτων VoIP, σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε πολλές εργασίες ταυτόχρονα μέσω των πιο προηγμένων συσκευών, σχεδιάζοντας ταυτόχρονα στρατηγικά την επικοινωνίας σας. Με τη VoIP τηλεφωνία, απολαμβάνετε πολλαπλές σύγχρονες χρήσεις και δυνατότητες όπως:

-Υπηρεσία τηλεφωνητή η οποία προωθεί φωνητικά μηνύματα στο email σας

-Ηχογράφηση κλήσεων για μελλοντική αναζήτηση

-Αναμονή ή μεταφορά κλήσεων

-Τηλεφωνικές συνδιαλέξεις

-Online συναντήσεις

-Ενημέρωση χαμένων κλήσεων στο e-mail

 

VoIP τηλεφωνία όπως αυξημένη παραγωγικότητα

Οι εργαζόμενοι της επιχείρησής σας, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σύστημα επικοινωνίας VoIP από απόσταση, ευέλικτα, όταν και όποτε το χρειάζονται. Ακόμη και εάν η εργασία τους είναι απομακρυσμένη, μπορούν να λαμβάνουν κλήσεις στο κινητό τους μέσω της ειδικής εφαρμογής, στο tablet ή στο φορητό υπολογιστή τους εΜε αυτό τον τρόπο οι επείγουσες κλήσεις έχουν άμεση και αποτελεσματική διαχείριση ενώ αφιερώνεται λιγότερος χρόνος για τον έλεγχο των «χαμένων» επικοινωνιών.

 

VoIP τηλεφωνία όπως ενοποιημένη επικοινωνία

Η ενοποιημένη επικοινωνία, ή UC (united communication) ενώνει τις επικοινωνίες σε πραγματικό χρόνο με επικοινωνίες σε μη πραγματικό χρόνο όπως το SMS ή το email, συνδυάζει δηλαδή την εμπειρία επικοινωνίας του χρήστη σε όλες τις συσκευές. Σε έναν κόσμο όπου η τάση του ψηφιακού χώρου εργασίας αυξάνεται κατακόρυφα, η ύπαρξη VoIP συστημάτων και ενοποιημένων εμπειριών επικοινωνίας δεν είναι μόνο χρήσιμη για τις επιχειρήσεις αλλά και αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας τους.

Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας με συστήματα VoIP, θα χαρούμε να μοιραστείτε μαζί μας τις ανάγκες επικοινωνίας σας, ώστε να σας παρέχουμε δωρεάν συμβουλευτική.

Επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο

Change Language To: Greek English