Οι εταιρείες courier & delivery είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της νέας ψηφιακής πραγματικότητας στο λιανικό εμπόριο και την εστίαση. Για να καταφέρουν οι εταιρείες παράδοσης να ικανοποιούν σωστά την αυξημένη ζήτηση, είναι σημαντικό να αξιοποιούν κάθε τεχνολογικό μέσο που διευκολύνει την καθημερινή εργασία και ελαχιστοποιεί τα κόστη. Το back office, οι άνθρωποι που εκτελούν δρομολόγια και τα management τμήματα της εταιρείας χρειάζονται αποτελεσματική επικοινωνία τόσο μεταξύ τους, όσο και με τις επιχειρήσεις-πελάτες τους αλλά και με τους τελικούς παραλήπτες των πακέτων.

 

H VoIP τηλεφωνία έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτές τις ανάγκες, προσφέροντας διασυνδεσιμότητα μεταξύ τεχνολογικών μέσων και οικονομική επικοινωνία. Η Voiceland προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό επικοινωνίας μέσω VoIP τηλεφωνίας και cloud τηλεφωνικού κέντρου, που καταρρίπτει όλα τα εμπόδια στην επικοινωνία σας με τους οδηγούς, τους πελάτες και τους παραλήπτες.

 

Με κατάλληλες φωνητικές πύλες, οι παραλήπτες μπορούν να οδηγούνται αυτόματα στους ανθρώπους που θα τους εξυπηρετήσουν, πληκτρολογώντας για παράδειγμα το ΤΚ της περιοχής τους ή τον αριθμό της αποστολής που αναζητούν. 

Έτσι, ένας σημαντικός όγκος κλήσεων θα διαρκεί λιγότερο χρόνο και οι εργαζόμενοι θα μπορούν να γίνουν πιο παραγωγικοί σε άλλα θέματα της εργασιακής τους καθημερινότητας.

Ακόμη, μέσω της δυνατότητας σύνδεσης με τα συστήματα διαχείρισης πελατών, το τμήμα εξυπηρέτησης μπορεί πλέον αυτομάτως να λαμβάνει στην οθόνη την καρτέλα του καλούντος πελάτη σας και να βλέπει το ιστορικό των αποστολών, να απαντάει με ταχύτητα σε αιτήματα σχετικά με τα προς παράδοση πακέτα αλλά και σε απορίες σχετικά με τις ενεργές συμφωνίες των πελατών σας.

 

Με ένα cloud τηλεφωνικό κέντρο και την VoIP τηλεφωνία, εξοικονομείτε έως και 65% από τα κόστη επικοινωνίας της εταιρείας σας, πραγματοποιώντας φθηνότερες κλήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ειδικά αν έχετε συνεργασίες με διεθνείς μεταφορικές, η VoIP τηλεφωνία είναι η λύση που θα έπρεπε ήδη να χρησιμοποιείτε για την επικοινωνία σας. Σε συνδυασμό με το 100% αξιόπιστο cloud τηλεφωνικό κέντρο μας, γλιτώνετε και όλα τα κόστη αγοράς και συντήρησης hardware ή συσκευών, μιλώντας από κινητό μέσω app ή από υπολογιστή μέσω ειδικού add-on λογισμικού.

Ψηφιακές δυνατότητες με ταχύτατα οφέλη για για εταιρείες courier & delivery

Σύνδεση με συστήματα διαχείρισης για άμεση προβολή του ιστορικού του πελάτη

Ενιαίο τηλεφωνικό κέντρο για όλα τα υποκαταστήματά σας

Φωνητικές πύλες που αντιστοιχίζουν τον καλούντα στο κατάλληλο υποκατάστημα

Δωρεάν επικοινωνία εσωτερικών εταιρικών τηλεφώνων & χαμηλές χρεώσεις εξωτερικού

Οι δυνατότητες που σας προσφέρουμε

με την τεχνογνωσία του εξειδικευμένου μας προσωπικού

3CX τηλεφωνικό κέντρο

με δυνατότητα Video Conference

100% Παραμετροποίηση

για κάθε νέα γραμμή/σταθμό από την ομάδα μας

24/7

υποστήριξη και live support

Απεριόριστο Ticketing

για θέματα αλλαγών ή ρυθμίσεων τηλεφωνικού κέντρου

Δωρεάν μελέτη
τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών

Ενιαία χρέωση σε Ελλάδα
και Eυρωπαϊκή Eνωση

Δωρεάν κανάλια
φωνής για όλους

Χρέωση ανά δευτερόλεπτο,
από το πρώτο δευτερόλεπτο

Τα οφέλη σας σε αριθμούς
90%

Μείωση παγίων

Πάγιο τηλεφωνικού αριθμού από €15 Ευρώ το χρόνο

85%

Όφελος στα έξοδα συντήρησης

Τηλεφωνικό κέντρο στο Cloud από €50 Ευρώ το χρόνο

100%

Αύξηση Παραγωγικότητας

Με τα δωρεάν καναλια φωνής δεν χάνετε πλέον καμία κλήση

100%

Έλεγχος κόστους

Δείτε online ανά πάσα στιγμή τι πληρώνετε χωρίς κρυφές χρεώσεις

Πώς μπορεί η VoIP τηλεφωνία να μειώσει το κόστος επικοινωνίας για εταιρείες Courier & Delivery;