Ποιοι είμαστε

Η Voiceland είναι ένας πάροχος σταθερής τηλεφωνίας που εξυπηρετεί αποκλειστικά επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Σκοπός μας είναι η παροχή εξειδικευμένων λύσεων σταθερής τηλεφωνίας μέσω των πλέον σύγχρονων υποδομών και υπηρεσιών παγκοσμίως, με στόχο την κάλυψη των αναγκών κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Δεν σταματάμε όμως εκεί, καλλιεργούμε και χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας γιατί μας αρέσει και αυτοί να μας γνωρίζουν με το μικρό μας όνομα. Η αέναη εμπιστοσύνη τους, είναι για μας η μεγαλύτερη επιβράβευσή μας.

Γιατί να μας επιλέξετε

Μοναδική μας προτεραιότητα είναι η παροχή αξιόπιστων τηλεπικοινωνιακών λύσεων. Για το λόγο αυτό, το σύνολο των υποδομών της Voiceland φιλοξενείται σε υπερσύγχρονα Data Centers των μεγαλύτερων διεθνών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, όπως των Telecom Italia Sparkle Group και Google. Έτσι, μπορούμε και εγγυόμαστε διαθεσιμότητα υπηρεσίας που ξεπερνά το 99,97%. Εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας αποτελεί και το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας που εφαρμόζεται και είναι σύμφωνο με τα πρότυπα ISO 9001, ISO 27001, ISO 27017, ISO 27011, ISO 22301.

Η Ειδικότητά μας

Εξειδικευμένες λύσεις σταθερής τηλεφωνίας

Οι υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνουν τόσο τη μελέτη, το σχεδιασμό και την εξ’ ολοκλήρου υλοποίηση νέων έργων, όσο και την υποστήριξη και προσαρμογή ήδη υπαρχόντων εγκαταστάσεων, όλων των μεγεθών. Με γνώμονα τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε επιχείρησης, και μέσω των πλέον σύγχρονων υποδομών και υπηρεσιών, δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε την φθηνότερη και πιο αξιόπιστη VoIP τηλεφωνία. Με πραγματικό βήμα χρέωσης ανά δευτερόλεπτο, χωρίς πάγιες ή κρυφές χρεώσεις.

Η Μεθοδολογία μας

4 Bήματα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας

 • 1

  Επικοινωνούμε μαζί σας

  Αναλυτική καταγραφή των ζητουμένων και των αναγκών σας

 • 2

  Μελετούμε τις ανάγκες σας

  Δημιουργία πρότασης με στόχο την μείωση του κόστους των κλήσεών σας

 • 3

  Λαμβάνετε την πρόταση μας

  Παρουσίαση και συζήτηση της πρότασης και των εφαρμογών της

 • 4

  Απολαμβάνετε τις υπηρεσίες μας

  Είσοδος σε ένα καινοτόμο τεχνολογικό περιβάλλον επικοινωνίας

Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας

ioannis-marios-vamvakaris
Ιωάννης-Μάριος Βαμβακάρης
CEO & Founder

Η επικοινωνία είναι το πάθος του. Εξελίχθηκε σε έρωτα για την τηλεφωνία μέσα από τις σπουδές του στην πληροφορική & την ασφάλεια δικτύων. Το χόμπι έγινε έμπνευση, και η έμπνευση η δημιουργία της Voiceland. Το πάθος μέσα του άσβεστο σε κάθε πτυχή της ζωής του. Ρεαλιστής, τεχνοκράτης και άμεσα φιλικός με τη μεταδοτικότητα στην επικοινωνία να παίρνει άριστα.

Ιωάννης-Μάριος Βαμβακάρης
CEO & Founder
Vasilios Tzanoudakis
Βασίλειος Τζανουδάκης
CTO & Founder

Το ενδιαφέρον του για την επιστήμη της πληροφορικής και των υπολογιστών από πολύ μικρή ηλικία τον οδήγησε να εμβαθύνει τις γνώσεις του στο τομέα των δικτύων και στη διαχείριση υπολογιστικών συστημάτων.Ο επικοινωνιακός του χαρακτήρας, η υπομονή και η μεθοδικότητα του συντελούν στο να επιλύει πολύπλοκα τεχνικά προβλήματα, γρήγορα και αποτελεσματικά.Η εργασιακή του εμπειρία τόσο από τον δημόσιο αλλά και τον ιδιωτικό τομέα σε συνδυασμό με την συνεχή έρευνα και ανάπτυξη σε τεχνολογίες αιχμής αποτελούν τα εφόδιά του για το μέλλον.

Βασίλειος Τζανουδάκης
CTO & Founder
stathis-arvanitakis
Ευστάθιος Αρβανιτάκης
Sales Manager

Με μακρόχρονη πορεία ετών στο χώρο των πωλήσεων και με τη θετική του ενέργεια να τον χαρακτηρίζει, καλλιεργεί & αναπτύσσει συνεχώς σχέσεις εμπιστοσύνης με πελάτες & συνεργάτες. Πάντα ευδιάθετος, χαμογελαστός & ευγενικός έτοιμος να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση και να βρει την καλύτερη δυνατή λύση. Αξιοποιεί την κοινωνικότητα του ως ενεργός εθελοντής με υψηλό αίσθημα ευθύνης για καθετί που αναλαμβάνει.

Ευστάθιος Αρβανιτάκης
Sales Manager
Nasos Gofas
Αθανάσιος Γκόφας
Senior Web Engineer

Ο επικοινωνιακός του χαρακτήρας και το πάθος του για την τεχνολογία τον οδήγησαν στις σπουδές πληροφορικής όπου μέσα από αυτές ξετυλίχτηκε το ταλέντο του στις σύγχρονες μορφές επικοινωνίας. Μεθοδικός, οραματιστής αλλά με πρακτικό πνεύμα και εργατικότητα δίνει το δικό του ξεχωριστό στίγμα στην ανοδική πορεία της Voiceland!

Αθανάσιος Γκόφας
Senior Web Engineer
Alexandros Dikastopoulos
Αλέξανδρος Δικαστόπουλος
Design Manager

H αγάπη για το Graphic Design τον οδήγησε στα μονοπάτια του Design Management και από εκεί σε μια διαρκή αναζήτηση για το ιδανικό Βranding. Εξωστρεφής, χαμογελαστός και ευθύς συνδυάζει τυπογραφία, σχήματα, χρώματα και εικόνες σε έναν καμβά που έχει γνώμονα τα επιχειρηματικά οφέλη της κάθε επιχείρησης.

Αλέξανδρος Δικαστόπουλος
Design Manager
marios-fantopoulos
Μάριος Φαντόπουλος
Voice Expert

Το πάθος του για την τεχνολογία από τα πρώτα του χρόνια τον οδήγησε σε σπουδές στην πληροφορική. Εκεί μπήκε στον κόσμο των δικτύων και των τηλεπικοινωνιών. Με πολλές επιτυχίες, εμπειρία και διακρίσεις, πλέον καταρτισμένος, συμβάλει στον χώρο της VOIP τηλεφωνίας. Με πολύ ενέργεια, συνέπεια, οργανωτικότητα και μεράκι καθημερινά βοηθάει στην εκπλήρωση του οράματος της επιχείρησης, προσφέροντας λύσεις. Γνώμονας του το άρτιο αποτέλεσμα των καθημερινών προκλήσεων.

Μάριος Φαντόπουλος
Voice Expert
Giorgos Manai
Γιώργος Μανάι
Account Manager

Με γνώμονα τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες κάθε πελάτη και με εφόδια το χαμόγελο και την ευγένειά του στοχεύει στο να δημιουργεί μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες του. Η πολυετής εμπειρία του στον χώρο των πωλήσεων τον καθιστά ιδανικό συνεργάτη για κάθε επαγγελματία που αναζητά εξειδικευμένες λύσεις στην VoIP τηλεφωνία.

Γιώργος Μανάι
Account Manager
Alexis Galiatsos
Αλέξης Γαλιάτσος
Voice Expert

Η αγάπη του για την τεχνολογία και η βαθιά γνώση της πληροφορικής στον τομέα των δικτύων και των τηλεπικοινωνιών μέσα από την άρτια ακαδημαϊκή πορεία, τον οδήγησε στον καινοτόμο χώρο της VoIP τηλεφωνίας. Οι ανεπτυγμένες δεξιότητες του όπως η συνέπεια, η μεθοδικότητα, η αναλυτική σκέψη και η γρήγορη προσαρμοστικότητα του, τον καθιστούν έναν ιδανικό συνεργάτη που προσφέρει καθημερινά στην εκπλήρωση των έργων της εταιρείας.

Αλέξης Γαλιάτσος
Voice Expert
Kostas Papadopoulos
Κώστας Παπαδόπουλος
Voice Expert

Το πάθος και η όρεξη του για την τεχνολογία από μικρή ηλικία τον οδήγησαν στον χώρο των δικτύων και τηλεπικοινωνιών μέσα από μια άριστη ακαδημαϊκή πορεία. Ο δημιουργικός και φρέσκος τρόπος σκέψης του, οι καινοτόμες ιδέες, η ικανότητα επίτευξης στόχων και το ισχυρό ομαδικό πνεύμα τον οδήγησαν στην Voiceland, εξερευνώντας διαρκώς το μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Κώστας Παπαδόπουλος
Voice Expert
Giorgos Pogkas
Γιώργος Πόγκας
Voice Expert

Από νεαρή ηλικία τον χαρακτηρίζει ο ενθουσιασμός του για την επικοινωνία, η διαρκής ενασχόληση του με την πληροφορική και το πάθος του για την τεχνολογία. Αυτά τα χαρακτηριστικά τον οδήγησαν ακαδημαϊκά στον τομέα των δικτύων και τηλεπικοινωνιών. Η δυναμικότητα του σε συνδυασμό με τις γνώσεις του, την ομαδικότητα και την εξυπηρέτηση που προσφέρει καθημερινά στον κλάδο μας, τον καθιστά πολύτιμο μέλος της εταιρείας μας.

Γιώργος Πόγκας
Voice Expert
Vaso Theoharopoulou
Βάσω Θεοχαροπούλου
Office Administration

Έχοντας εμπειρία σε αρκετούς επαγγελματικούς τομείς, με πείσμα, αποφασιστικότητα και με βάση την δυναμική επαγγελματική της στάση φέρνει εις πέρας κάθε δυσκολία που θα κληθεί να αντιμετωπίσει. Πάντα χαμογελαστή, ευγενική και κοινωνική είναι λίγα από τα προτερήματα του χαρακτήρα της. Αγαπάει την εργασία της και αυτό φαίνεται κάθε στιγμή της ημέρας. Της αρέσει η καλή επικοινωνία με τους συναδέλφους της καθώς λειτουργούν σαν ομάδα.

Βάσω Θεοχαροπούλου
Office Administration
grigoris-samaras
Γρηγόρης Σαμαράς
Software Developer

Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στην πληροφορική έχει αναπτύξει πάθος για την συγκεκριμένη επιστήμη καθώς και ειδίκευση σε διάφορες γλώσσες και πρακτικές πάνω στον προγραμματισμό. Κατέχοντας αρετές όπως υπομονή, αξιοπιστία, θέληση και αναζήτηση πάντα για το νέο επιτυγχάνει τους στόχους που του αναθέτονται. Είναι πρόθυμος για νέα πράγματα και συνεχώς ενημερωμένος για την αναβάθμιση των δεξιοτήτων του έτσι ώστε να φτάσει στο μέγιστο. Η κατάρτιση του τον καθιστά κατάλληλο να αναλάβει οποιοδήποτε έργο στο χώρο της πληροφορικής με επαγγελματισμό και προσήλωση σε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.

Γρηγόρης Σαμαράς
Software Developer
panos-giannakopoulos
Πάνος Γιαννακόπουλος
Account Manager

Το πάθος του για τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών τον βοηθούν να γίνει ο ιδανικός συνεργάτης για επιχειρήσεις που ψάχνουν αξιόπιστες λύσεις στη VoIP τηλεφωνία. Με όρεξη, ευγένεια και διάθεση για εξυπηρέτηση προσπαθεί πάντα να κάνει το βήμα παραπάνω ώστε να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για κάθε πελάτη του.

Πάνος Γιαννακόπουλος
Account Manager
apostolis-santas
Αποστόλης Σάντας
Software Developer

Το ενδιαφέρον του για την επιστήμη των υπολογιστών τον οδήγησε να φοιτήσει ακαδημαϊκά στο πεδίο της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών. Με μεθοδικότητα, συνέπεια και δημιουργικότητα προσπαθεί να συμβάλλει καθημερινά στην εκπλήρωση των κοινών στόχων της ομάδας και της εταιρείας.

Αποστόλης Σάντας
Software Developer
anastasis-metallidis
Αναστάσιος Μεταλλίδης
Voice Expert

Η αγάπη του με την πληροφορική από μικρή ηλικία τον οδήγησε σε ακαδημαϊκές σπουδές στον κλάδο όπου ειδικεύτηκε στον τομέα των δικτύων και της τηλεφωνίας. Ο νεανικός, ευέλικτος και "outside of the box" τρόπος σκέψης του, η προσαρμοστικότητα του, το ομαδικό πνεύμα που τον διακατέχει και η συνεχής δίψα του για αυτοβελτίωση τον οδήγησαν στην Voiceland, καθιστώντας τον ένα σημαντικό μέλος της ομάδας μας. 

Αναστάσιος Μεταλλίδης
Voice Expert

Οι συνεργάτες μας