Ποιοι είμαστε

Η Voiceland είναι ένας πάροχος σταθερής τηλεφωνίας που εξυπηρετεί αποκλειστικά επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Σκοπός μας είναι η παροχή εξειδικευμένων λύσεων σταθερής τηλεφωνίας μέσω των πλέον σύγχρονων υποδομών και υπηρεσιών παγκοσμίως, με στόχο την κάλυψη των αναγκών κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Δεν σταματάμε όμως εκεί, καλλιεργούμε και χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας γιατί μας αρέσει και αυτοί να μας γνωρίζουν με το μικρό μας όνομα. Η αέναη εμπιστοσύνη τους, είναι για μας η μεγαλύτερη επιβράβευσή μας.

Γιατί να μας επιλέξετε

Μοναδική μας προτεραιότητα είναι η παροχή αξιόπιστων τηλεπικοινωνιακών λύσεων. Για το λόγο αυτό, το σύνολο των υποδομών της Voiceland φιλοξενείται σε υπερσύγχρονα Data Centers των μεγαλύτερων διεθνών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, όπως των Telecom Italia Sparkle Group και Google. Έτσι, μπορούμε και εγγυόμαστε διαθεσιμότητα υπηρεσίας που ξεπερνά το 99,97%. Εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας αποτελεί και το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας που εφαρμόζεται και είναι σύμφωνο με τα πρότυπα ISO 9001, ISO 27001, ISO 27017, ISO 27011, ISO 22301.

Η Ειδικότητά μας

Εξειδικευμένες λύσεις σταθερής τηλεφωνίας

Οι υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνουν τόσο τη μελέτη, το σχεδιασμό και την εξ’ ολοκλήρου υλοποίηση νέων έργων, όσο και την υποστήριξη και προσαρμογή ήδη υπαρχόντων εγκαταστάσεων, όλων των μεγεθών. Με γνώμονα τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε επιχείρησης, και μέσω των πλέον σύγχρονων υποδομών και υπηρεσιών, δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε την φθηνότερη και πιο αξιόπιστη VoIP τηλεφωνία. Με πραγματικό βήμα χρέωσης ανά δευτερόλεπτο, χωρίς πάγιες ή κρυφές χρεώσεις.

Η Μεθοδολογία μας

4 Bήματα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας

 • 1

  Επικοινωνούμε μαζί σας

  Αναλυτική καταγραφή των ζητουμένων και των αναγκών σας

 • 2

  Μελετούμε τις ανάγκες σας

  Δημιουργία πρότασης με στόχο την μείωση του κόστους των κλήσεών σας

 • 3

  Λαμβάνετε την πρόταση μας

  Παρουσίαση και συζήτηση της πρότασης και των εφαρμογών της

 • 4

  Απολαμβάνετε τις υπηρεσίες μας

  Είσοδος σε ένα καινοτόμο τεχνολογικό περιβάλλον επικοινωνίας

Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας

ioannis-vamvakaris-2
Ιωάννης-Μάριος Βαμβακάρης
CEO & Founder

Η επικοινωνία είναι το πάθος του. Εξελίχθηκε σε έρωτα για την τηλεφωνία μέσα από τις σπουδές του στην πληροφορική & την ασφάλεια δικτύων. Το χόμπι έγινε έμπνευση, και η έμπνευση η δημιουργία της Voiceland. Το πάθος μέσα του άσβεστο σε κάθε πτυχή της ζωής του. Ρεαλιστής, τεχνοκράτης και άμεσα φιλικός με τη μεταδοτικότητα στην επικοινωνία να παίρνει άριστα.

Ιωάννης-Μάριος Βαμβακάρης
CEO & Founder
vasilios-tzanoudakis
Βασίλειος Τζανουδάκης
CTO & Founder

Το ενδιαφέρον του για την επιστήμη της πληροφορικής και των υπολογιστών από πολύ μικρή ηλικία τον οδήγησε να εμβαθύνει τις γνώσεις του στο τομέα των δικτύων και στη διαχείριση υπολογιστικών συστημάτων.Ο επικοινωνιακός του χαρακτήρας, η υπομονή και η μεθοδικότητα του συντελούν στο να επιλύει πολύπλοκα τεχνικά προβλήματα, γρήγορα και αποτελεσματικά.Η εργασιακή του εμπειρία τόσο από τον δημόσιο αλλά και τον ιδιωτικό τομέα σε συνδυασμό με την συνεχή έρευνα και ανάπτυξη σε τεχνολογίες αιχμής αποτελούν τα εφόδιά του για το μέλλον.

Βασίλειος Τζανουδάκης
CTO & Founder
stathis-arvanitakis
Ευστάθιος Αρβανιτάκης
Sales Manager

Με μακρόχρονη πορεία ετών στο χώρο των πωλήσεων και με τη θετική του ενέργεια να τον χαρακτηρίζει, καλλιεργεί & αναπτύσσει συνεχώς σχέσεις εμπιστοσύνης με πελάτες & συνεργάτες. Πάντα ευδιάθετος, χαμογελαστός & ευγενικός έτοιμος να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση και να βρει την καλύτερη δυνατή λύση. Αξιοποιεί την κοινωνικότητα του ως ενεργός εθελοντής με υψηλό αίσθημα ευθύνης για καθετί που αναλαμβάνει.

Ευστάθιος Αρβανιτάκης
Sales Manager
Αθανάσιος Γκόφας
Senior Web Engineer

Ο επικοινωνιακός του χαρακτήρας και το πάθος του για την τεχνολογία τον οδήγησαν στις σπουδές πληροφορικής όπου μέσα από αυτές ξετυλίχτηκε το ταλέντο του στις σύγχρονες μορφές επικοινωνίας. Μεθοδικός, οραματιστής αλλά με πρακτικό πνεύμα και εργατικότητα δίνει το δικό του ξεχωριστό στίγμα στην ανοδική πορεία της Voiceland!

Αθανάσιος Γκόφας
Senior Web Engineer
alexandros-dikastopoulos
Αλέξανδρος Δικαστόπουλος
Design Manager

H αγάπη για το Graphic Design τον οδήγησε στα μονοπάτια του Design Management και από εκεί σε μια διαρκή αναζήτηση για το ιδανικό Βranding. Εξωστρεφής, χαμογελαστός και ευθύς συνδυάζει τυπογραφία, σχήματα, χρώματα και εικόνες σε έναν καμβά που έχει γνώμονα τα επιχειρηματικά οφέλη της κάθε επιχείρησης.

Αλέξανδρος Δικαστόπουλος
Design Manager
Ευάγγελος Δεληβασίλης
VoIP Engineer

Από τα πρώτα χρόνια της ζωής του, ήξερε πως θα τον κέρδιζε ο κόσμος της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών. Οι σπουδές του, οι γνώσεις του,η πολυετή εργασιακή εμπειρία του και ο ενθουσιώδης χαρακτήρας του ,τον ώθησαν στο να βρεθεί σε μια εταιρεία όπως η VOICELAND, όπου στόχος του είναι να καταφέρνει πάντα το αδύνατο για να δημιουργήσει έναν καλύτερο και πρωτόγνωρο κόσμο επικοινωνίας.

Ευάγγελος Δεληβασίλης
VoIP Engineer
marios-fantopoulos
Μάριος Φαντόπουλος
Voice Expert

Το πάθος του για την τεχνολογία από τα πρώτα του χρόνια τον οδήγησε σε σπουδές στην πληροφορική. Εκεί μπήκε στον κόσμο των δικτύων και των τηλεπικοινωνιών. Με πολλές επιτυχίες, εμπειρία και διακρίσεις, πλέον καταρτισμένος, συμβάλει στον χώρο της VOIP τηλεφωνίας. Με πολύ ενέργεια, συνέπεια, οργανωτικότητα και μεράκι καθημερινά βοηθάει στην εκπλήρωση του οράματος της επιχείρησης, προσφέροντας λύσεις. Γνώμονας του το άρτιο αποτέλεσμα των καθημερινών προκλήσεων.

Μάριος Φαντόπουλος
Voice Expert
Γιώργος Μανάι
Account Manager

Με γνώμονα τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες κάθε πελάτη και με εφόδια το χαμόγελο και την ευγένειά του στοχεύει στο να δημιουργεί μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες του. Η πολυετής εμπειρία του στον χώρο των πωλήσεων τον καθιστά ιδανικό συνεργάτη για κάθε επαγγελματία που αναζητά εξειδικευμένες λύσεις στην VoIP τηλεφωνία.

Γιώργος Μανάι
Account Manager
Αλέξης Γαλιάτσος
Voice Expert

Η αγάπη του για την τεχνολογία και η βαθιά γνώση της πληροφορικής στον τομέα των δικτύων και των τηλεπικοινωνιών μέσα από την άρτια ακαδημαϊκή πορεία, τον οδήγησε στον καινοτόμο χώρο της VoIP τηλεφωνίας. Οι ανεπτυγμένες δεξιότητες του όπως η συνέπεια, η μεθοδικότητα, η αναλυτική σκέψη και η γρήγορη προσαρμοστικότητα του, τον καθιστούν έναν ιδανικό συνεργάτη που προσφέρει καθημερινά στην εκπλήρωση των έργων της εταιρείας.

Αλέξης Γαλιάτσος
Voice Expert

Οι συνεργάτες μας

vl_3cx
vl_snom
vl_counterpath
vl_amazon
vl_sparkle
vl_opensips
vl_voip_tools

Change Language To: Greek English