Ελληνικά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Θέλουμε να αλλάξουμε την business επικοινωνία. Και το κάνουμε!

Στη Voiceland μοιραζόμαστε κοινές αξίες και στόχους. Βοηθάμε καθημερινά επιχειρήσεις, όπως η δική σας, να ξεπεράσουν τα εμπόδια επικοινωνίας και να βγουν μπροστά!

mission 1

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να ενισχύσουμε όλες τις επιχειρήσεις με λύσεις επικοινωνίας υψηλής τεχνολογίας που βελτιώνουν τη συνεργασία εντός του οργανισμού, αυξάνουν την αποδοτικότητα, διευκολύνουν τη ροή πληροφορίας και σας βοηθούν να υπερβείτε τα φυσικά γεωγραφικά όρια.

binoculars 1

Το όραμά μας

Οραματιζόμαστε ένα μέλλον όπου η επικοινωνία προωθεί την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και συμβάλλει στην κερδοφορία τους. Ως #1 πάροχος λύσεων VoIP τηλεφωνίας για επαγγελματίες και επιχειρήσεις, φροντίζουμε ώστε οι υπηρεσίες μας να προάγουν τη συνέργεια μεταξύ συστημάτων του σήμερα και του αύριο.

target 1

Οι στόχοι μας

Ως μια ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε ένα διαρκώς τεχνολογικά αναπτυσσόμενο χώρο, στόχος μας είναι να επαναπροσδιορίσουμε τις δυνατότητες των ελληνικών επιχειρήσεων με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες VoIP που, όμως, υπακούουν στη δυναμική της ελληνικής οικονομικής πραγματικότητας.

ΜΑΖΙ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ

Η δύναμή μας είναι
οι άνθρωποί μας.

Η ταλαντούχα ομάδα μας είναι η καρδιά της Voiceland και ο λόγος κάθε επιτυχίας μας.

Η ομάδα της Voiceland είναι αφοσιωμένη στη μεταμόρφωση της επικοινωνίας της επιχείρησής σας. Tech experts, engineers, developers και customer care, όλοι μαζί καινοτομούμε, βρίσκουμε ιδέες και δημιουργούμε λύσεις, για να παρέχουμε ανώτερες υπηρεσίες και προϊόντα επικοινωνίας, βοηθώντας σας να κατακτήσετε την κορυφή στην εταιρική σας επικοινωνία.

Γρηγόρης Σαμαράς
Software Developer

Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στην πληροφορική έχει αναπτύξει πάθος για την συγκεκριμένη επιστήμη καθώς και ειδίκευση σε διάφορες γλώσσες και πρακτικές πάνω στον προγραμματισμό. Κατέχοντας αρετές όπως υπομονή, αξιοπιστία, θέληση και αναζήτηση πάντα για το νέο επιτυγχάνει τους στόχους που του αναθέτονται. Είναι πρόθυμος για νέα πράγματα και συνεχώς ενημερωμένος για την αναβάθμιση των δεξιοτήτων του έτσι ώστε να φτάσει στο μέγιστο. Η κατάρτιση του τον καθιστά κατάλληλο να αναλάβει οποιοδήποτε έργο στο χώρο της πληροφορικής με επαγγελματισμό και προσήλωση σε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.

Κώστας Παπαδόπουλος
Voice Expert

Το πάθος και η όρεξη του για την τεχνολογία από μικρή ηλικία τον οδήγησαν στον χώρο των δικτύων και τηλεπικοινωνιών μέσα από μια άριστη ακαδημαϊκή πορεία. Ο δημιουργικός και φρέσκος τρόπος σκέψης του, οι καινοτόμες ιδέες, η ικανότητα επίτευξης στόχων και το ισχυρό ομαδικό πνεύμα τον οδήγησαν στην Voiceland, εξερευνώντας διαρκώς το μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Στάθης Αρβανιτάκης
General Manager

Με μακρόχρονη πορεία ετών στο χώρο των πωλήσεων και με τη θετική του ενέργεια να τον χαρακτηρίζει, καλλιεργεί & αναπτύσσει συνεχώς σχέσεις εμπιστοσύνης με πελάτες & συνεργάτες. Πάντα ευδιάθετος, χαμογελαστός & ευγενικός έτοιμος να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση και να βρει την καλύτερη δυνατή λύση. Αξιοποιεί την κοινωνικότητα του ως ενεργός εθελοντής με υψηλό αίσθημα ευθύνης για καθετί που αναλαμβάνει.

Γιώργος Μανάι
Sales Director

Με γνώμονα τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες κάθε πελάτη και με εφόδια το χαμόγελο και την ευγένειά του στοχεύει στο να δημιουργεί μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες του. Η πολυετής εμπειρία του στον χώρο των πωλήσεων τον καθιστά ιδανικό συνεργάτη για κάθε επαγγελματία που αναζητά εξειδικευμένες λύσεις στην VoIP τηλεφωνία.

Βασίλειος Τζανουδάκης
CTO & Founder

Το ενδιαφέρον του για την επιστήμη της πληροφορικής και των υπολογιστών από πολύ μικρή ηλικία τον οδήγησε να εμβαθύνει τις γνώσεις του στο τομέα των δικτύων και στη διαχείριση υπολογιστικών συστημάτων.Ο επικοινωνιακός του χαρακτήρας, η υπομονή και η μεθοδικότητα του συντελούν στο να επιλύει πολύπλοκα τεχνικά προβλήματα, γρήγορα και αποτελεσματικά.Η εργασιακή του εμπειρία τόσο από τον δημόσιο αλλά και τον ιδιωτικό τομέα σε συνδυασμό με την συνεχή έρευνα και ανάπτυξη σε τεχνολογίες αιχμής αποτελούν τα εφόδιά του για το μέλλον.

Ιωάννης-Μάριος Βαμβακάρης
CEO & Founder

Η επικοινωνία είναι το πάθος του. Εξελίχθηκε σε έρωτα για την τηλεφωνία μέσα από τις σπουδές του στην πληροφορική & την ασφάλεια δικτύων. Το χόμπι έγινε έμπνευση, και η έμπνευση η δημιουργία της Voiceland. Το πάθος μέσα του άσβεστο σε κάθε πτυχή της ζωής του. Ρεαλιστής, τεχνοκράτης και άμεσα φιλικός με τη μεταδοτικότητα στην επικοινωνία να παίρνει άριστα.

Αθανάσιος Γκόφας
Senior Web Engineer

Ο επικοινωνιακός του χαρακτήρας και το πάθος του για την τεχνολογία τον οδήγησαν στις σπουδές πληροφορικής όπου μέσα από αυτές ξετυλίχτηκε το ταλέντο του στις σύγχρονες μορφές επικοινωνίας. Μεθοδικός, οραματιστής αλλά με πρακτικό πνεύμα και εργατικότητα δίνει το δικό του ξεχωριστό στίγμα στην ανοδική πορεία της Voiceland!

Αλέξανδρος Δικαστόπουλος
Marketing & Design Manager

H αγάπη για το Graphic Design τον οδήγησε στα μονοπάτια του Design Management και από εκεί σε μια διαρκή αναζήτηση για το ιδανικό Βranding. Εξωστρεφής, χαμογελαστός και ευθύς συνδυάζει τυπογραφία, σχήματα, χρώματα και εικόνες σε έναν καμβά που έχει γνώμονα τα επιχειρηματικά οφέλη της κάθε επιχείρησης.

Μάριος Φαντόπουλος
Head of Support

Το πάθος του για την τεχνολογία από τα πρώτα του χρόνια τον οδήγησε σε σπουδές στην πληροφορική. Εκεί μπήκε στον κόσμο των δικτύων και των τηλεπικοινωνιών. Με πολλές επιτυχίες, εμπειρία και διακρίσεις, πλέον καταρτισμένος, συμβάλει στον χώρο της VOIP τηλεφωνίας. Με πολύ ενέργεια, συνέπεια, οργανωτικότητα και μεράκι καθημερινά βοηθάει στην εκπλήρωση του οράματος της επιχείρησης, προσφέροντας λύσεις. Γνώμονας του το άρτιο αποτέλεσμα των καθημερινών προκλήσεων.

Βάσω Θεοχαροπούλου
Office Administration

Έχοντας εμπειρία σε αρκετούς επαγγελματικούς τομείς, με πείσμα, αποφασιστικότητα και με βάση την δυναμική επαγγελματική της στάση φέρνει εις πέρας κάθε δυσκολία που θα κληθεί να αντιμετωπίσει. Πάντα χαμογελαστή, ευγενική και κοινωνική είναι λίγα από τα προτερήματα του χαρακτήρα της. Αγαπάει την εργασία της και αυτό φαίνεται κάθε στιγμή της ημέρας. Της αρέσει η καλή επικοινωνία με τους συναδέλφους της καθώς λειτουργούν σαν ομάδα.

Γιώργος Πόγκας
Voice Specialist

Από νεαρή ηλικία τον χαρακτηρίζει ο ενθουσιασμός του για την επικοινωνία, η διαρκής ενασχόληση του με την πληροφορική και το πάθος του για την τεχνολογία. Αυτά τα χαρακτηριστικά τον οδήγησαν ακαδημαϊκά στον τομέα των δικτύων και τηλεπικοινωνιών. Η δυναμικότητα του σε συνδυασμό με τις γνώσεις του, την ομαδικότητα και την εξυπηρέτηση που προσφέρει καθημερινά στον κλάδο μας, τον καθιστά πολύτιμο μέλος της εταιρείας μας.

Αναστάσιος Μεταλλίδης
Voice Expert

Η αγάπη του με την πληροφορική από μικρή ηλικία τον οδήγησε σε ακαδημαϊκές σπουδές στον κλάδο όπου ειδικεύτηκε στον τομέα των δικτύων και της τηλεφωνίας. Ο νεανικός, ευέλικτος και "outside of the box" τρόπος σκέψης του, η προσαρμοστικότητα του, το ομαδικό πνεύμα που τον διακατέχει και η συνεχής δίψα του για αυτοβελτίωση τον οδήγησαν στην Voiceland, καθιστώντας τον ένα σημαντικό μέλος της ομάδας μας. 

Αποστόλης Σάντας
Software Developer

Το ενδιαφέρον του για την επιστήμη των υπολογιστών τον οδήγησε να φοιτήσει ακαδημαϊκά στο πεδίο της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών. Με μεθοδικότητα, συνέπεια και δημιουργικότητα προσπαθεί να συμβάλλει καθημερινά στην εκπλήρωση των κοινών στόχων της ομάδας και της εταιρείας.

Πάνος Γιαννακόπουλος
Account Manager

Το πάθος του για τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών τον βοηθούν να γίνει ο ιδανικός συνεργάτης για επιχειρήσεις που ψάχνουν αξιόπιστες λύσεις στη VoIP τηλεφωνία. Με όρεξη, ευγένεια και διάθεση για εξυπηρέτηση προσπαθεί πάντα να κάνει το βήμα παραπάνω ώστε να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για κάθε πελάτη του.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Μια πορεία γεμάτη
συγκινήσεις.

Από μια απλή ιδέα, η Voiceland είναι σήμερα
ο νούμερο ένα πάροχος VoIP στην Ελλάδα.

  • Τώρα
  • 2021
  • 2019
  • 2016
  • 2011

Τώρα

icon

Η Voiceland σήμερα

Δίνουμε καλύτερα εργαλεία επικοινωνίας στην επιχείρησή σας.

Πλέον εξυπηρετούμε περισσότερα από 600 τηλεφωνικά κέντρα επιχειρήσεων και έχουμε λάβει το βραβείο Platinum Partner για τη 3CX στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την πρωτοκαθεδρία στη VoIP τηλεφωνία και να διεκδικήσουμε τον τίτλο του Best Workplace στον κλάδο μας τα επόμενα χρόνια.

2021

icon

Γράφοντας το νέο κεφάλαιο της πορείας μας

Μια νέα σελίδα σε νέες εγκαταστάσεις.

Συνεχίζοντας να ανακαλύπτουμε νέες δυνατές τεχνολογίες, η ομάδα μας σταδιακά μεγάλωσε τόσο, ώσπου τα πρώτα γραφεία μας έμοιαζαν πλέον μικρά. Μεταφερθήκαμε σε νέο χώρο 400 τ.μ. το 2021, από όπου συνεχίζουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις της Ελλάδας.

2019

icon

Νέες συνεργασίες

Επιλέγοντας κορυφαίες τεχνολογίες.

Η συνεργασία μας με την Amazon στο κομμάτι των cloud υποδομών το 2019 και με τη 3CX στην υλοποίηση web PBX ήταν στρατηγικές κινήσεις που έκαναν τη Voiceland να ξεχωρίσει. Ταυτόχρονα οι συνεργασίες μας με την OpenShips, την TΙ Sparkle και τη Snom μας έδωσαν την απαραίτητη τεχνογνωσία και τις υποδομές για να μπορούμε να προσφέρουμε κορυφαίας ποιότητας τηλεφωνικές επικοινωνίες.

2016

icon

Μεγαλώνοντας την ομάδα μας

Στόχος μας η καλύτερη εξυπηρέτηση

Η αποδοχή της ελληνικής αγοράς καθόρισε τα επόμενα βήματά μας και ήταν πια καιρός να μεγαλώσουμε την ομάδα μας. Ο πρώτος συνεργάτης μας, ο Στάθης, μπήκε στην ομάδα το 2016, αναλαμβάνοντας πολλαπλό ρόλο στην εξυπηρέτηση πελατών, στο marketing και τις πωλήσεις.

2011

icon

Ξεκινώντας το 2011 με μια ιδέα

Μια απόφαση που επρόκειτο να αλλάξει την επικοινωνία.

Με μια αυθόρμητη απόφαση που ήρθε ένα καλοκαιρινό βράδυ του 2011, ξεκινήσαμε προσφέροντας οικονομική business τηλεπικοινωνία στο εξωτερικό. Οργανώσαμε τα πρώτα μας γραφεία με κίνητρο να αλλαξουμε την τηλεπικοινωνία των επιχειρήσεων.

ani_cloud_img

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ

Οι αριθμοί είναι η γλώσσα της αλήθειας.

Η πραγματική αξία των λύσεων που προσφέρουμε αποτυπώνεται σε νούμερα.

history_icon2

1000

+

ενεργοί πελάτες

history_icon3

1000

+

cloud PBX's

history_icon4

112

εκ +

κλήσεις

Frame 2117-1

182

εκ +

λεπτά ομιλίας

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η επικοινωνία είναι δικαίωμα για κάθε επιχείρηση.

Βρείτε την καλύτερη λύση για τις δικές σας ανάγκες.

  • Μικρές επιχειρήσεις
  • Μεσαίες επιχειρήσεις
  • Μεγάλες επιχειρήσεις

Λύσεις που αναβαθμίζουν τις μικρές επιχειρήσεις και ανοίγουν νέους ορίζοντες.

Προσφέρουμε ασύγκριτες προτάσεις επικοινωνίας για μικρές επιχειρήσεις. Οι οικονομικά αποδοτικές υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τη συνεργασία και την αποδοτικότητα, βοηθώντας την επιχείρησή σας να αγκαλιάσει την ψηφιακή εποχή. Επικοινωνήστε εύκολα με άλλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και παγκοσμίως, επιλέγοντας έναν τοπικό συνεργάτη που σας καταλαβαίνει.

Λύσεις που αναβαθμίζουν τις μεσαίες επιχειρήσεις και ανοίγουν νέους ορίζοντες.

Παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις VoIP τηλεφωνίας σε εταιρείες που μεγαλώνουν και θέλουν να αλλάξουν πραγματικά την επικοινωνία τους. Οι υπηρεσίες μας προωθούν τη συνεργασία μέσω αυτοματισμών, γεφυρώνοντας τα κενά πληροφορίας και προωθώντας την υγιή ανάπτυξη. Κάντε νέα βήματα προς το μέλλον της διασυνδεσιμότητας και δείτε την εταιρεία σας να ανθίζει, όπως της αξίζει.

Λύσεις που αναβαθμίζουν μεγάλους οργανισμούς και ανοίγουν νέους ορίζοντες.

Υλοποιούμε re-engineering στις τηλεπικοινωνίες πολυεθνικών και δημόσιων οργανισμών με πανίσχυρα VoIP συστήματα, προσφέροντας πρωτοποριακά επικοινωνιακά εργαλεία προσαρμοσμένα σε πολύπλοκες ανάγκες. Οι σύγχρονες λύσεις μας ενισχύουν το τεχνολογικό κύρος και την αποδοτικότητα μεγάλων οργανισμών, απλοποιώντας σύνθετες λειτουργίες και ελευθερώνοντας πόρους, οι οποίοι θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν διαφορετικά.

solve-img

Βημα - βημα

H μεθοδολογία μας.

Ακολουθώντας τα σωστά βήματα, διασφαλίζουμε την επιτυχία σας.

1
Σας ακούμε προσεκτικά

Η επικοινωνία είναι πάντα αμφίδρομη. Σας ακούμε προσεκτικά, για να προτείνουμε στο τέλος ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

2
Μελετάμε τις ανάγκες σας.

Μελετάμε τις ανάγκες της επιχείρησης και βρίσκουμε μια λύση που τις καλύπτει, αλλά είναι σίγουρα και cost-effective.

3
Ετοιμάζουμε μια πρόταση για σας

Παρουσιάζουμε μια λύση που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την επιχείρησή σας και συζητάμε μαζί τις διάφορες εφαρμογές της.

4
Αναβαθμίζουμε την επιχείρησή σας

Ενεργοποιούμε τη λύση που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και σας παρέχουμε υποστήριξη για τη μέγιστη αξιοποίησή της.

ani_cloud_img2

Οι Συνεργατες μας

Συνεργασία
που δημιουργεί επιτυχία.

img_01

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

Μιλήστε με έναν
Voice Expert.

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο για την business επικοινωνία σας.

Μέχρι τώρα έχουμε εξυπηρετήσει περισσότερες από 450 επιχειρήσεις σε πάνω από 30 κλάδους. Ας βρούμε μαζί μια καλύτερη λύση επικοινωνίας για την επιχείρησή σας.