Ελληνικά

ΣΥΓΧΡΟΝΑ BUSINESS ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Λειτουργίες &
Integrations.

Επωφεληθείτε από τις λειτουργίες και τη διασύνδεση του τηλεφωνικού σας κέντρου με όλα τα πληροφοριακά συστήματα της επιχείρησης.

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Τεχνική υποστήριξη για τα VoIP systems σας.

Με την υποστήριξη VoIP της Voiceland, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα τηλεπικοινωνιακά σας συστήματα λειτουργούν πάντα άψογα. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι μέσω ticketing για να σας βοηθήσουν με οποιοδήποτε θέμα προκύψει, από απλές ερωτήσεις μέχρι πιο σύνθετα ζητήματα.

Σας παρέχουμε όλα όσα χρειάζεστε, για να έχετε ένα λειτουργικό και αποδοτικό σύστημα VoIP τηλεφωνίας στην επιχείρησή σας. Συνεργαστείτε μαζί μας και αποκτήστε πρόσβαση σε μια ποικιλία από ενημερωτικά υλικά και εργαλεία, ώστε να εκπαιδεύσετε τους υπαλλήλους σας και να τους βοηθήσετε να αξιοποιήσουν στο έπακρο το νέο VoIP τηλεφωνικό κέντρο σας με όλες τις επιμέρους λειτουργίες του.

Rectangle 1269

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ

Πλεονεκτήματα της τεχνικής υποστήριξης της Voiceland.

Άμεση και εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη, για να είναι η επιχείρησή σας πάντα διαθέσιμη.

1 3819

Σας φροντίζουμε
24/7

Κάνουμε καθημερινό monitoring των υπηρεσιών μας και οποιοδήποτε πρόβλημα προέρχεται από τα συστήματά μας, μπαίνει σε άμεση προτεραιότητα για τη γρηγορότερη δυνατή επίλυσή του.

2 570

Ολοκληρωμένη υποστήριξη
στα Ελληνικά

Επιδιορθώνουμε τεχνικές βλάβες, αποκαθιστούμε δυσλειτουργίες υπηρεσίας, υλοποιούμε την παραμετροποίηση του PBX σας και απαντάμε σε ερωτήματα με τρόπο απλό και κατανοητό.

3 15

Διαβάθμιση και
ευελιξία

Προσφέρουμε τεχνική βοήθεια που ακολουθεί τη λογική “pay as you grow”, με pricing plan υπηρεσιών για κάθε επιχείρηση και budget, γιατί η τεχνολογία είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο.

pic (1)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Νιώστε ασφάλεια για την τεχνολογία που χρησιμοποιεί η επιχείρησή σας.

Με την τεχνική υποστήριξη της Voiceland, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα VoIP systems σας λειτουργούν πάντα άψογα.

Επιλέγοντας Voiceland, επιλέγετε τις κορυφαίες υποδομές της 3CX και της Amazon με τα υψηλότερα ποσοστά διαθεσιμότητας και αξιοπιστίας. Παρ’ όλα αυτά, οι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν αν ποτέ προκύψει κάτι, αφού είναι εξειδικευμένοι και απόλυτα έμπειροι στην αποκατάσταση εταιρικών VoIP οικοσυστημάτων. Επιλέξτε την τεχνική υποστήριξη της Voiceland και απολαύστε την ασφάλεια που μόνο ένας expert provider μπορεί να σας εγγυηθεί.

τα νεα μας

#VoiceΒlog

Εξερευνήστε τον κόσμο της VoIP τηλεφωνίας και των τηλεφωνικών
κέντρων μέσα από τα άρθρα μας.

featured-img

Εκτροπή κλήσης τέλος: Ανακαλύψτε το ring all

Με τον ψηφιακό μετασχηματισμό να εδραιώνεται στη χώρα μας, η εποχή της παραδοσιακής εκτροπής κλήσεων έχει φτάσει στο...

Μάθετε περισσότερα
Εργαλεία και τρόποι που χρειάζονται επαγγελματίες για να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους εμβέλεια στην Ελλάδα με τη χρήση ενός ελληνικού αριθμού VoIP

Πώς να επεκτείνετε την επιχείρησή σας στην Ελλάδα με έναν ελληνικό αριθμό VoIP

Στη σημερινή παγκόσμια αγορά, η επέκταση της επιχειρηματικής σας εμβέλειας είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και...

Μάθετε περισσότερα
Τι είναι το cloud

Τι είναι το cloud;

Στον κόσμο της τεχνολογίας, το cloud έχει εδραιωθεί ως ένας από τους πιο αναγκαίους πυλώνες για τις σύγχρονες...

Μάθετε περισσότερα