Ελληνικά

ΣΥΓΧΡΟΝΑ BUSINESS ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Λειτουργίες &
Integrations.

Επωφεληθείτε από τις λειτουργίες και τη διασύνδεση του τηλεφωνικού σας κέντρου με όλα τα πληροφοριακά συστήματα της επιχείρησης.

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ MICROSOFT DYNAMICS 365

Microsoft Dynamics 365 integration με το τηλεφωνικό σας κέντρο.

Η διασύνδεση του 3CX με το Microsoft Dynamics 365 σάς επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε ακόμη περισσότερες διαδικασίες στην επιχείρησή σας.

Μέσω του 3CX API για CRM, η Voiceland εξασφαλίζει για εσάς και τις ομάδες σας ένα γρήγορο και πλήρως λειτουργικό CRM integration, με πλεονεκτήματα τόσο για τους agents που διαχειρίζονται την εταιρική επικοινωνία, όσο και για τους πελάτες σας. Όλα τα δεδομένα των κλήσεων και τα στοιχεία των πελατών αντλούνται αυτόματα από το Dynamics. Έτσι, δε θα χρειαστεί ποτέ ξανά να ζητήσετε στοιχεία πελατών και πληροφορίες συνομιλιών τηλεφωνικά.

pic-Nov-23-2023-08-09-34-0755-PM
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ

Διασύνδεση για μεγαλύτερη παραγωγικότητα.

Βελτιώστε τη ροή εργασίας σας κατά τη λήψη εισερχόμενων κλήσεων στο τηλεφωνικό σας κέντρο με τη δύναμη των αυτοματισμών.

Ο συγχρονισμός επαφών μεταξύ των δύο εργαλείων, συνδέει αυτόματα τις κλήσεις με τις επαφές του 3CX, εμφανίζοντας τα στοιχεία του καλούντα στην οθόνη. Οι συνομιλίες σας μετατρέπονται σε πολύτιμες πληροφορίες με τα Call και Chat Journals του 3CX, για να έχετε ένα ιστορικό επικοινωνιών κάτω από κάθε επαφή. Πραγματοποιήστε απευθείας κλήσεις από το Microsoft Dynamics 365 χρησιμοποιώντας τα πρόσθετα Click2Call για Google Chrome και Microsoft Edge.

pic (10)

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ

Πλεονεκτήματα Microsoft Dynamics 365 integration με το τηλεφωνικό σας κέντρο.

Αναβαθμίστε την επικοινωνία σας με τον πιο δυναμικό τρόπο

int16

Καλύτερη διαχείριση
δεδομένων

Όλα τα touchpoints με πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των κλήσεων, καταγράφονται αυτόματα και ενημερώνουν το CRM σας σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα του ιστορικού και των αναγκών κάθε πελάτη.

int8

Ομαλότερη
επικοινωνία

Η διασύνδεση ενεργοποιεί τη λειτουργία "click-to-call", επιτρέποντας στους agents να πραγματοποιούν κλήσεις απευθείας από το Dynamics. Αυτό απλοποιεί τις διαδικασίες και μειώνει τον χρόνο χειροκίνητου dialing, βελτιώνοντας τελικά την παραγωγικότητα.

int9

Αποτελεσματικότερο
pre-sales

Οι ομάδες πωλήσεων λειτουργούν πιο αποτελεσματικά, χρησιμοποιώντας πληροφορίες που αυτομάτως παρέχει το σύστημα PBX-CRM για σημαντικές συνομιλίες. Αυτό μπορεί να επιταχύνει τον κύκλο πωλήσεων και να οδηγήσει γρηγορότερα σε συμφωνίες.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

#VoiceBlog

Διαβάστε ιστορίες επιτυχίας, νέα του telecom και χρήσιμα άρθρα για
την αξιοποίηση της VoIP στην επιχείρηση.

featured-img

Εκτροπή κλήσης τέλος: Ανακαλύψτε το ring all

Με τον ψηφιακό μετασχηματισμό να εδραιώνεται στη χώρα μας, η εποχή της παραδοσιακής εκτροπής κλήσεων έχει φτάσει στο...

Μάθετε περισσότερα
Εργαλεία και τρόποι που χρειάζονται επαγγελματίες για να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους εμβέλεια στην Ελλάδα με τη χρήση ενός ελληνικού αριθμού VoIP

Πώς να επεκτείνετε την επιχείρησή σας στην Ελλάδα με έναν ελληνικό αριθμό VoIP

Στη σημερινή παγκόσμια αγορά, η επέκταση της επιχειρηματικής σας εμβέλειας είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και...

Μάθετε περισσότερα
Τι είναι το cloud

Τι είναι το cloud;

Στον κόσμο της τεχνολογίας, το cloud έχει εδραιωθεί ως ένας από τους πιο αναγκαίους πυλώνες για τις σύγχρονες...

Μάθετε περισσότερα