Ελληνικά

ΣΥΓΧΡΟΝΑ BUSINESS ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Λειτουργίες &
Integrations.

Επωφεληθείτε από τις λειτουργίες και τη διασύνδεση του τηλεφωνικού σας κέντρου με όλα τα πληροφοριακά συστήματα της επιχείρησης.

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Προσθέστε χρήστες και αναθέστε ρόλους.

Στο τηλεφωνικό κέντρο που σας προσφέρει η Voiceland, η προσθήκη χρηστών και η ανάθεση ρόλων γίνεται πολύ εύκολα. Οι ρόλοι που μπορείτε να αναθέσετε στα μέλη της ομάδας σας καθορίζουν και το access που θα έχει ο κάθε χρήστης στο σύστημα, σύμφωνα με τις αρμοδιότητες και τα καθήκοντά του. Οι ρόλοι των χρηστών μπορούν να εφαρμοστούν είτε στο σύνολο του συστήματος είτε μόνο σε ένα συγκεκριμένο τμήμα.

Κάθε χρήστης μπορεί να βλέπει τους άλλους χρήστες του ίδιου τμήματος αλλά και το κατά πόσο αυτοί είναι διαθέσιμοι για συνομιλία. Πέρα από την προσθήκη απλών χρηστών, μπορείτε να δημιουργήσετε θέση receptionist, θέσεις διαχειριστών τμήματος και διαχειριστή τηλεφωνικού κέντρου.

Rectangle 1269

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ

Ανακαλύψτε τα οφέλη της προσθήκης χρηστών & ρόλων στο τηλεφωνικό κέντρο.

Το τηλεφωνικό σας κέντρο αποκτά δυναμικό χαρακτήρα.

Features-icon-1

Αυξημένη
παραγωγικότητα

Με περισσότερους agents, το τηλεφωνικό κέντρο μπορεί να εξυπηρετήσει περισσότερες κλήσεις ταυτόχρονα, βελτιώνοντας τη συνολική απόδοση.

Features-icon-2

Δωρεάν
ενδοεπικοινωνία

Οι εργαζόμενοί σας μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους δωρεάν και απεριόριστα, λύνοντας προβλήματα, ανταλλάσσοντας ιδέες και μεταφέροντας πληροφορίες άμεσα.

Features-icon-3

Καλύτερη
αξιοποίηση

Περισσότεροι ρόλοι σημαίνει ότι το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί καλύτερα τις μέρες μεγάλου φόρτου και προσφέρει εξειδικευμένη υποστήριξη από εκπαιδευμένους agents.

pic (1)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Business επικοινωνία για όλους τους χρήστες σας από οπουδήποτε.

Η λύση της Voiceland αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να αναβαθμίσει την εξυπηρέτηση των πελατών της. Με το Presence Status, αποκτάτε real-time εικόνα της κατάστασης και της διαθεσιμότητας όλων των χρηστών, ενώ η δυνατότητα πρόσβασης από οπουδήποτε στον κόσμο, προσφέρει μοναδική ευελιξία. Συνδέστε όσα φυσικά σημεία επιθυμείτε. Ενεργοποιήστε επιπλέον τις λειτουργίες IVR, τηλεφωνητή και καταγραφής κλήσεων και μετατρέψτε το cloud τηλεφωνικό σας κέντρο σε μια σύγχρονη και απόλυτα λειτουργική λύση business επικοινωνίας.

τα νεα μας

#VoiceΒlog

Εξερευνήστε τον κόσμο της VoIP τηλεφωνίας και των τηλεφωνικών
κέντρων μέσα από τα άρθρα μας.

featured-img

Εκτροπή κλήσης τέλος: Ανακαλύψτε το ring all

Με τον ψηφιακό μετασχηματισμό να εδραιώνεται στη χώρα μας, η εποχή της παραδοσιακής εκτροπής κλήσεων έχει φτάσει στο...

Μάθετε περισσότερα
Εργαλεία και τρόποι που χρειάζονται επαγγελματίες για να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους εμβέλεια στην Ελλάδα με τη χρήση ενός ελληνικού αριθμού VoIP

Πώς να επεκτείνετε την επιχείρησή σας στην Ελλάδα με έναν ελληνικό αριθμό VoIP

Στη σημερινή παγκόσμια αγορά, η επέκταση της επιχειρηματικής σας εμβέλειας είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και...

Μάθετε περισσότερα
Τι είναι το cloud

Τι είναι το cloud;

Στον κόσμο της τεχνολογίας, το cloud έχει εδραιωθεί ως ένας από τους πιο αναγκαίους πυλώνες για τις σύγχρονες...

Μάθετε περισσότερα