Ελληνικά

ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ

Συνεργασίες
επιλογής.

Οι στρατηγικές μας συνεργασίες με τους κορυφαίους στον τεχνολογικό τομέα χτίζουν την επιτυχία σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Αξιοποιήστε τη
δύναμη του 3CX.

Ενισχύστε την επιχείρησή σας με την τεχνολογία της 3CX που προσφέρει περισσότερα από απλές τηλεφωνικές κλήσεις.

Χρησιμοποιήστε το Live Chat, την εφαρμογή WhatsApp, το Facebook, τα SMS και την τηλεδιάσκεψη μέσω του web client. Διαλέξτε την πλατφόρμα που σας εξυπηρετεί και μειώστε τα τηλεπικοινωνιακά έξοδα της επιχείρησής σας. Με ένα budget friendly ετήσιο πλάνο τηλεπικοινωνίας, η ομάδα σας μπορεί να μιλήσει και να εργαστεί πρακτικά από οπουδήποτε!.

dashboard
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Business επικοινωνία επόμενης γενιάς.

H Voiceland επιλέγει δοκιμασμένες λύσεις για τη σύγχρονη επιχείρηση, με πρωτοποριακές λειτουργίες και ευέλικτα πλάνα τιμολόγησης.

Η πλατφόρμα 3CX προσφέρει ένα ενοποιημένο και εύχρηστο περιβάλλον που παρακινεί την ομάδα σας να συμμετέχει, να συνεργάζεται και να πετυχαίνει στόχους από οπουδήποτε στον κόσμο. Ένα τηλεφωνικό κέντρο 3CX βελτιώνει την παραγωγικότητα, μειώνει το κόστος τηλεπικοινωνιών, βελτιώνει τις λειτουργίες της επιχείρησής σας και αναβαθμίζει την εξυπηρέτηση των πελατών σας. Με το 3CX η καινοτομία συναντά την αποδοτικότητα και φέρνει ένα φωτεινότερο και πιο λειτουργικό μέλλον για την επιχείρηση.

headphone-mobile
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΤΑΙ

Platinum συνεργάτες
της
3CX.

H Voiceland είναι ο πρώτος πάροχος VoIP τηλεφωνίας στην Ελλάδα που κατακτά τη διάκριση 3CX Platinum Partner!

Η συνεργασία μας με την 3CX έχει ξεκινήσει από το 2019. Η άριστη υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας και η ανοδική μας πορεία όλα αυτά τα χρόνια έφερε την ανάδειξή μας ως 3CX Platinum Partner. Μέσω της διάκρισής μας αυτής, νέοι δρόμοι ανοίγονται τόσο για εμάς όσο και για τους πελάτες μας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να προσφέρουμε ακόμη πιο εξελιγμένα τηλεφωνικά συστήματα VoIP καθώς και σημαντικές μειώσεις κόστους για νέους και ενεργούς πελάτες μας.

3cx-platinum

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ

Πλεονεκτήματα του 3CX PBX για τη business επικοινωνία.

Περισσότερες από 250.000 επιχειρήσεις σε περισσότερες από 190 χώρες εμπιστεύονται τις λύσεις της 3CX.

1 (1)-1

Ορίζετε εσείς το
budget

Η αλλαγή σε cloud PBX προσφέρει στην επιχείρησή σας σημαντική εξοικονόμηση κόστους κλήσεων. H 3CX παρέχει υψηλή απόδοση, αξιοπιστία και σαφές budget που το ορίζετε εσείς, για να έχετε πλήρη έλεγχο του λογαριασμού σας.

2 (1)-1

Επικοινωνία
από παντού

Με το 3CX PBX, η ελεύθερη επικοινωνία είναι δεδομένη. Μέσω του web client ή του 3CX app είστε πάντα συνδεδεμένοι και μπορείτε να πραγματοποιείτε συνομιλίες από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Άνετη επικοινωνία, όπου κι αν βρίσκεστε.

3 (1)-2

Δωρεάν video
conferencing

To 3CX προσφέρει δωρεάν video conferencing, για να κάνετε τα web meetings σας με άνεση, γεφυρώνοντας τις αποστάσεις με πελάτες και συνεργάτες χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Μιλήστε, συνδεθείτε και μοιραστείτε ιδέες με το 3CX.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

#VoiceBlog

Διαβάστε ιστορίες επιτυχίας, νέα του telecom και χρήσιμα άρθρα για
την αξιοποίηση της VoIP στην επιχείρηση.

featured-img

Εκτροπή κλήσης τέλος: Ανακαλύψτε το ring all

Με τον ψηφιακό μετασχηματισμό να εδραιώνεται στη χώρα μας, η εποχή της παραδοσιακής εκτροπής κλήσεων έχει φτάσει στο...

Μάθετε περισσότερα
Εργαλεία και τρόποι που χρειάζονται επαγγελματίες για να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους εμβέλεια στην Ελλάδα με τη χρήση ενός ελληνικού αριθμού VoIP

Πώς να επεκτείνετε την επιχείρησή σας στην Ελλάδα με έναν ελληνικό αριθμό VoIP

Στη σημερινή παγκόσμια αγορά, η επέκταση της επιχειρηματικής σας εμβέλειας είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και...

Μάθετε περισσότερα
Τι είναι το cloud

Τι είναι το cloud;

Στον κόσμο της τεχνολογίας, το cloud έχει εδραιωθεί ως ένας από τους πιο αναγκαίους πυλώνες για τις σύγχρονες...

Μάθετε περισσότερα