Ελληνικά

ΣΥΓΧΡΟΝΑ BUSINESS ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Λειτουργίες &
Integrations.

Επωφεληθείτε από τις λειτουργίες και τη διασύνδεση του τηλεφωνικού σας κέντρου με όλα τα πληροφοριακά συστήματα της επιχείρησης.

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ CUSTOM CRM

Custom CRM integration με το τηλεφωνικό σας κέντρο.

Συνδέστε το custom CRM σας με το τηλεφωνικό σας κέντρο και αντιστοιχίστε την επικοινωνία σας με τους λογαριασμούς όλων των πελατών.

Το 3CX συνδέεται αρμονικά με διάφορα συστήματα CRM συμπεριλαμβανομένων των HubSpot, Salesforce, Zendesk, Microsoft Dynamics και πολλών άλλων. Η διασύνδεση όμως γίνεται και με custom CRM πλατφόρμες που διαθέτουν REST API. Με τη λειτουργία 3CX Template Generator Wizard, η Voiceland σάς καθοδηγεί σχετικά με την παραμετροποίηση του τηλεφωνικού σας κέντρου, για να συνδεθούν τα δύο αυτά εργαλεία μεταξύ τους εύκολα και γρήγορα.

pic 3cx (2)
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ

Απλοποιήστε τη ροή εργασίας και βελτιώστε τη διαχείριση των πελατών.

Βελτιώστε διαδικασίες και επικοινωνήστε με τους πελάτες πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

Με τη Voiceland μπορείτε να διασυνδέσετε το CRM με το τηλεφωνικό κέντρο και να προσφέρετε ανώτερη εξυπηρέτηση. Συνδέοντας το custom CRM σας με το 3CX, εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο κατά την αναζήτηση στοιχείων πελατών και μάλιστα είστε σε θέση να προσφέρετε εξατομικευμένες εμπειρίες καλωσορίσματος και συνομιλίας. Οι tech experts μας σάς καθοδηγούν στη δημιουργία του νέου XML, ολοκληρώνουν τη διασύνδεση και επιβεβαιώνουν ότι όλα δουλεύουν σωστά.

pic (17)

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ

Πλεονεκτήματα Custom CRM integration με το τηλεφωνικό σας κέντρο.

Ποτέ ξανά το onboarding ενός νέου εργαλείου
δεν ήταν πιο εύκολο για την επιχείρησή σας.

int28

Εύκολη δημιουργία
template

Ακολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα το CRM template σας. Η Voiceland είναι πάντα δίπλα σας, απλοποιώντας τη διαδικασία και επιβεβαιώνοντας ότι ακολουθήσατε όλα τα βήματα σωστά.

int29

Τεχνολογία για
όλους

Η Voiceland καταργεί τα εμπόδια, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα αξιοποίησης της τεχνολογίας ανεξάρτητα από το tech υπόβαθρο της ομάδας σας. Με βασικές δεξιότητες coding ή χωρίς, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο 100% τα οφέλη του integration.

int30

Μείωση
σφαλμάτων

Δημιουργήστε βήμα-βήμα το CRM template χωρίς σφάλματα με τη βοήθεια εξειδικευμένων τεχνικών της Voiceland, εξασφαλίζοντας μια σωστή διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος. Εστιάστε σε όσα έχουν σημασία χωρίς το άγχος ενός πιθανού λάθους.

τα νεα μας

#VoiceBlog

Διαβάστε ιστορίες επιτυχίας, νέα του telecom και χρήσιμα άρθρα για
την αξιοποίηση της VoIP στην επιχείρηση.

featured-img

Εκτροπή κλήσης τέλος: Ανακαλύψτε το ring all

Με τον ψηφιακό μετασχηματισμό να εδραιώνεται στη χώρα μας, η εποχή της παραδοσιακής εκτροπής κλήσεων έχει φτάσει στο...

Μάθετε περισσότερα
Εργαλεία και τρόποι που χρειάζονται επαγγελματίες για να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους εμβέλεια στην Ελλάδα με τη χρήση ενός ελληνικού αριθμού VoIP

Πώς να επεκτείνετε την επιχείρησή σας στην Ελλάδα με έναν ελληνικό αριθμό VoIP

Στη σημερινή παγκόσμια αγορά, η επέκταση της επιχειρηματικής σας εμβέλειας είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και...

Μάθετε περισσότερα
Τι είναι το cloud

Τι είναι το cloud;

Στον κόσμο της τεχνολογίας, το cloud έχει εδραιωθεί ως ένας από τους πιο αναγκαίους πυλώνες για τις σύγχρονες...

Μάθετε περισσότερα