Ελληνικά

ΣΥΓΧΡΟΝΑ BUSINESS ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Λειτουργίες &
Integrations.

Επωφεληθείτε από τις λειτουργίες και τη διασύνδεση του τηλεφωνικού σας κέντρου με όλα τα πληροφοριακά συστήματα της επιχείρησης.

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ CONNECTWISE

ConnectWise integration με το τηλεφωνικό σας κέντρο.

Διασυνδέστε το 3CX με το ConnectWise και φτάστε τις δυνατότητες του CRM σας σε άλλο επίπεδο.

Απλοποιήστε την εγγραφή νέων επαφών στο ConnectWise κάθε φορά που μια νέα εισερχόμενη κλήση φτάνει στο τηλεφωνικό σας κέντρο. Αξιοποιήστε τη δυνατότητα Click to Call, που επιτρέπει την πραγματοποίηση κλήσεων απευθείας από το περιβάλλον του ConnectWise, μέσω των επεκτάσεων του 3CX για Google Chrome και Microsoft Edge.

1-image-Nov-08-2023-10-02-39-7196-AM
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ

Διαχειριστείτε καλύτερα τα δεδομένα από κάθε σας επικοινωνία.

Η διασύνδεση μεταξύ τηλεφωνικού κέντρου και CRM σάς δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε την επικοινωνία σας και τη διαχείριση των δεδομένων σας.

Με την αυτόματη καταγραφή κάθε κλήσης και συνομιλίας, τα δεδομένα μεταφέρονται αυτούσια και με ακρίβεια στις καρτέλες πελατών του ConnectWise. Όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες βρίσκονται συγκεντρωμένες ακριβώς εκεί που πρέπει, για να μπορούν να δουλέψουν τα τμήματα sales, marketing και customer support. Κι όλο αυτό συμβαίνει εντελώς αυτόματα, χωρίς επιπλέον κινήσεις δευτερογενούς καταχώρισης δεδομένων.

pic (14)

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ

Πλεονεκτήματα ConnectWise integration με το τηλεφωνικό σας κέντρο.

Πιο οργανωμένη πληροφορία στο CRM σας σημαίνει
βελτιωμένη απόδοση.

int4

Εύκολη διαχείριση
επαφών

Η δημιουργία νέων επαφών στο ConnectWise απλοποιείται με τη διασύνδεση PBX και CRM. Όταν λαμβάνετε κλήσεις από άγνωστους αριθμούς, η προσθήκη επαφών συμβαίνει αυτόματα και άμεσα, χρησιμοποιώντας το API μεταξύ των λογισμικών.

int5

Βελτιωμένη εμπειρία
πελατών

Η διασύνδεση του 3CX με το ConnectWise βελτιώνει το πώς διαχειρίζεστε τους πελάτες σας. Καλωσορίζοντάς τους με το όνομά τους και χτίζοντας την επικοινωνία πάνω σε δεδομένα προηγούμενων συνομιλιών, νιώθουν ότι τους ακούτε και καταλαβαίνετε τα «θέλω» τους.

pie-chart

Καλύτερη ανάλυση
& αναφορές

Οι καταγραφές κλήσεων, οι αλληλεπιδράσεις των πελατών με την επιχείρηση και οι λεπτομέρειες που σημειώνουν οι agents σας μετά τη συνομιλία είναι κλειδιά για καλύτερο reporting. Όλα αυτά οδηγούν στη λήψη καλύτερων αποφάσεων για την επιχείρηση.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

#VoiceBlog

Διαβάστε ιστορίες επιτυχίας, νέα του telecom και χρήσιμα άρθρα για
την αξιοποίηση της VoIP στην επιχείρηση.

featured-img

Εκτροπή κλήσης τέλος: Ανακαλύψτε το ring all

Με τον ψηφιακό μετασχηματισμό να εδραιώνεται στη χώρα μας, η εποχή της παραδοσιακής εκτροπής κλήσεων έχει φτάσει στο...

Μάθετε περισσότερα
Εργαλεία και τρόποι που χρειάζονται επαγγελματίες για να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους εμβέλεια στην Ελλάδα με τη χρήση ενός ελληνικού αριθμού VoIP

Πώς να επεκτείνετε την επιχείρησή σας στην Ελλάδα με έναν ελληνικό αριθμό VoIP

Στη σημερινή παγκόσμια αγορά, η επέκταση της επιχειρηματικής σας εμβέλειας είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και...

Μάθετε περισσότερα
Τι είναι το cloud

Τι είναι το cloud;

Στον κόσμο της τεχνολογίας, το cloud έχει εδραιωθεί ως ένας από τους πιο αναγκαίους πυλώνες για τις σύγχρονες...

Μάθετε περισσότερα