VoIP vs Συμβατική τηλεφωνία. 5+1 Σημεία Υπεροχής.

Ας γνωρίσουμε λοιπόν τα προτερήματά της τηλεφωνίας VoIP, σε αντίθεση με τη συμβατική τηλεφωνία.

Η επικοινωνία είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε επιχείρησης. Ποιο είναι όμως το μέλλον της; Η επιλογή διαύλου επικοινωνίας, είναι μια από τις κρίσιμες αποφάσεις που καλείται να λάβει ένας επιχειρηματίας ή ένας οργανισμός και πλέον εκτείνεται πέρα από τις παραδοσιακές επιλογές της σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

 

Η εξαιρετικά επωφελής και εναλλακτική λύση που βασίζεται στην τεχνολογία VoIP, αφαιρεί οτιδήποτε το συμβατικό από την εξίσωση της επικοινωνίας, εκμεταλλεύεται την ταχύτητα και τις ολοένα αυξανόμενες δυνατότητες του διαδικτύου.

 

Η τηλεφωνία VoIP είναι συνώνυμη της αποδοτικότητας, της ευελιξίας, της οικονομίας αλλά και της βελτιωμένης εμπειρίας στην επικοινωνία.

Ας γνωρίσουμε λοιπόν τα προτερήματά της τηλεφωνίας VoIP, έναντι της συμβατικής τηλεφωνίας.

Και φωνή και ακρόαση χωρίς συμβατική τηλεφωνία

Με τη VoIP τηλεφωνία, η μετάδοση της φωνής σας πραγματοποιείται μέσω της σύνδεσής σας στο Internet, έτσι, η συνεχής βελτίωση των δικτύων εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα στη μετάδοση φωνής από εκείνη της συμβατικής τηλεφωνίας.

 

Μιλήστε… ελεύθερα

Η τηλεφωνία VoIP προσφέρει ελευθερία και ευελιξία, γιατί ακριβώς λειτουργεί όπου υπάρχει internet, δηλαδή η χρήση της δεν περιέχει κανένα φυσικό ή γεωγραφικό περιορισμό σε αντίθεση με τη συμβατική τηλεφωνία. Στην εποχή μάλιστα της συνεχούς κινητικότητας αλλά και της απομακρυσμένης εργασίας, η VoIP τηλεφωνία γίνεται το μέσο που προωθεί την αποτελεσματική εργασία, από όπου και αν βρίσκεται ένας εργαζόμενος.

 

Οικονομία στην επικοινωνία σε σχέση με τη συμβατική τηλεφωνία

Οι εταιρείες που επιλέγουν VoIP τηλεφωνία, πετυχαίνουν σημαντικές μειώσεις κόστους στις εγχώριες αλλά και διεθνείς κλήσεις και συνεπώς μια γρήγορη επιστροφή της επένδυσής τους σε VoIP συστήματα, εξοικονομώντας έως και 80%στον τηλεφωνικό λογαριασμό! Η μεγάλη διαφορά στο κόστος συγκριτικά με τη συμβατική τηλεφωνία, οφείλεται στις εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις χρόνου ομιλίας, αφού το internet εκμηδενίζει τις αποστάσεις και επιτρέπει την ασταμάτητη επικοινωνία με όλους, όπου κι αν βρίσκονται!

 

VoIP όπως τεχνολογική υπεροχή

Τα τηλέφωνα VoIP μπορούν να χειριστούν πολλές “γραμμές” ταυτόχρονα, να εγκατασταθούν σε χρόνο μηδέν και να επιτρέψουν πολυάριθμες εργασίες με τις πιο έξυπνες συσκευές. Οι χρήστες αποκτούν πολλαπλές ψηφιακές ευκολίες και οι δυνατότητες που εσείς και η επιχείρησή σας θεωρείτε χρήσιμες ή μη απαραίτητες, μπορούν να προστεθούν ή αντίστοιχα να αφαιρεθούν πολύ εύκολα. Με λίγα λόγια, τα τηλεφωνικά συστήματα VoIP αναπτύσσονται  .

 

Ενοποιημένες επικοινωνίες: ώθηση στην παραγωγικότητα

Οι «ενοποιημένες επικοινωνίες» ή unified communications, σηματοδοτούν τη διαδικασία ενσωμάτωσης όλων των μεθόδων, των μέσων και των συσκευών επικοινωνίας, επιτρέποντας στους χρήστες να έρχονται σε επαφή με οποιονδήποτε, όπου κι αν βρίσκονται και σε πραγματικό χρόνο. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της ενοποιημένης επικοινωνίας, η οποία είναι επακόλουθη της χρήσης VoIP συστημάτων τηλεφωνίας, είναι η βελτιστοποίηση των διαδικασιών των επιχειρήσεων και η αύξηση της παραγωγικότητας, μέσω της διευκόλυνσης της ανθρώπινης επικοινωνίας με την απλοποίηση καθημερινών διεργασιών.

 

Η αξιοπιστία στα χέρια σας

Μια κοινή ανησυχία που εμφανίζεται γύρω από τη VoIP τηλεφωνία είναι το ενδεχόμενο διακοπής της σύνδεσης στο διαδίκτυο και συνεπώς η διακοπή της δυνατότητας πραγματοποίησης κλήσεων. Στα τηλεφωνικά συστήματα VoIP, η προώθηση κλήσεων όπως και άλλες δυνατότητες, είναι απίστευτα ευέλικτες. Η δυνατότητα επιλογής του τόπου και του τρόπου προώθησης των κλήσεών σας, σημαίνει πως η παραγωγικότητά σας παραμένει αμείωτη παρά την οποιαδήποτε τοπική διακοπή ρεύματος ή οποιουδήποτε συμβάντος που σχετίζεται με τον καιρό. Εάν για παράδειγμα το τηλέφωνο του γραφείου σας δεν μπορεί να απαντηθεί, τότε η φορητή συσκευή της επιλογής σας, όπως ένα κινητό ή ο φορητός σας υπολογιστής, μπορούν να πάρουν τη μορφή του τηλεφώνου σας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση!

Συνομιλήστε σήμερα με έναν εκπρόσωπό της VOICELAND, το Νο1 πάροχο VoIP τηλεφωνίας αποκλειστικά για επιχειρήσεις στην Ελλάδα, για να γνωρίσετε τα οφέλη της VoIP τηλεφωνίας.

Change Language To: Greek English