Πώς η VoIP μειώνει τα κόστη συμβατικής τηλεφωνίας;

Θέλετε να μειώσετε τα κόστη συμβατικής τηλεφωνίας για την επιχείρησή σας; Θέλετε να βελτιστοποιήσετε στο έπακρο την επικοινωνία σας με τους πελάτες και τους υπαλλήλους σας;

Η VOICELAND σάς έχει τη λύση: είναι η VoIP τηλεφωνία.

Τα τεράστια άλματα της τεχνολογίας έχουν αναδείξει την VoIP τηλεφωνία σε μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για την επικοινωνία, τόσο σε ατομικό επίπεδο, αλλά και κυρίως, σε επίπεδο επιχειρήσεων.

Το πιο πιθανό είναι να έχετε απολαύσει πολλές φορές τα οφέλη της. Έχετε μιλήσει ποτέ μέσω Messenger, Zoom ή Viber; Αν ναι, τότε έχει χρησιμοποιήσει VoIP τηλεφωνία.

Τι είναι όμως η VoIP τηλεφωνία;

Η VoIP τηλεφωνία, που προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Voice over Internet Protocol, πρόκειται για μια τεχνολογία που επιτρέπει τις φωνητικές κλήσεις μέσω σύνδεσης στο διαδίκτυο (μέσω broadband internet), αντί μέσω της κλασικής αναλογικής τηλεφωνικής γραμμής. Αυτή η μοναδικότητά της να λειτουργεί μέσα από το Internet  είναι που την κάνει μια πολυχρηστική τεχνολογία, οικονομικά αποδοτική, που αναμένεται να ξεπεράσει τα παραδοσιακά τηλέφωνα.

1. Πληρώνετε μόνο όσο μιλάτε

Ένα από τα βασικά οφέλη ενάντια στα κόστη της συμβατικής τηλεφωνίας είναι πως με την VoIP τηλεφωνία   μόνο όσο μιλάτε. Οι χρεώσεις δηλαδή αντιστοιχούν μόνο  ον χρόνο ομιλίας. Μάλιστα, επιλέγοντας την VOICELAND ως τον VoIP πάροχό σας, εξοικονομείτε έως και 80% στον τηλεφωνικό σας λογαριασμό. Αυτό γιατί στην VOICELAND έχετε βήμα χρέωσης ανά δευτερόλεπτο και σε αντίθεση με τη συμβατική τηλεφωνία, δεν υπάρχουν κρυφές ή ελάχιστες χρεώσεις. Γι’ αυτό μάλιστα, σας δίνουμε και τη δυνατότητα να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να πόσο έχετε μιλήσει και τι πληρώνετε.

2. Μιλάτε από οπουδήποτε και προς οπουδήποτε χωρίς έξτρα χρεώσεις

Οι χρεώσεις της VoIP τηλεφωνίας που χρησιμοποιεί το διαδίκτυο, δεν είναι οι ίδιες με τις χρεώσεις και το συνολικό κόστος της συμβατικής τηλεφωνίας. Το ίντερνετ είναι -και θα εξακολουθεί να είναι- πολύ πιο οικονομικό και οι ταχύτητές του θα αυξάνονται όλο και περισσότερο με την πρόοδο της τεχνολογίας.

Αυτό σημαίνει πως οι επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν πολλαπλές υπεραστικές κλήσεις ή κλήσεις στο εξωτερικό, επωφελούνται στο έπακρο με την VoIP τηλεφωνία, γιατί τέτοιες επικοινωνίες μπορούν πολύ εύκολα να επιβαρύνουν τον τηλεφωνικό λογαριασμό.

Μάλιστα, με την VOICELAND έχετε τη δυνατότητα, όχι μόνο να καλείτε προς όπου θέλετε, αλλά και να έχετε VoIP τηλεφωνικό αριθμό από όπου θέλετε.

Με άλλα λόγια μπορείτε να αποκτήσετε εικονικό αριθμό VoIP (γνωστό και ως Αριθμοδότηση VoIP), για να ενισχύσετε την παρουσία της επιχείρησή σας στη γεωγραφική τοποθεσία και   που επιθυμείτε. Με την VOICELAND μπορείτε να αποκτήσετε αριθμό VoIP για πάνω από 80 χώρες στον κόσμο και για πάνω από 15 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

3. Έχετε πολυάριθμες έξτρα λειτουργίες δωρεάν

Η VoIP τηλεφωνία έρχεται μαζί με πολυάριθμες, εξαιρετικά χρήσιμες λειτουργίες για κάθε επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθός της και τον τομέα της. Κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες είναι:

  • Η καταγραφή κλήσεων, για περαιτέρω ανάλυση αργότερα.
  • Δυνατότητα συνεδριάσεων για επικοινωνία με πολλαπλούς χρήστες.
  • Ανακατεύθυνση κλήσεων σε πολλαπλά εσωτερικά της επιλογής σας.
  • Πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας δωρεάν.
  • Τηλεφωνητής (voicemail) ανά εσωτερικό.

Μάλιστα, με την VOICELAND μπορείτε να έχετε επίσης:

  • Online διαχειριστικό Panel του λογαριασμού σας.
  • Στατιστικά εισερχομένων και εξερχόμενων κλήσεων.
  • Κρυστάλλινη ποιότητα φωνής, την οποία διασφαλίζουμε μέσω των ιδιόκτητων κυκλωμάτων που διαθέτουμε σε Ελλάδα και εξωτερικό.

4. Οικονομία σε αλλαγές κι εγκαταστάσεις

Αν είστε κάτοχος επιχείρησης, ξέρετε από πρώτο χέρι πόσο δαπανηρές είναι οι επιπρόσθετες τηλεφωνικές γραμμές και οι εγκαταστάσεις των τηλεφωνικών κέντρων.

Τα κόστη συμβατικής τηλεφωνίας λοιπόν μειώνονται αφού με την VoIP τηλεφωνία κάθε προσθήκη, αλλαγή ή μεταφορά εκτελείται εύκολα και γρήγορα. Αυτό γιατί λειτουργεί μέσα από το τρέχον δίκτυο υπολογιστών, χωρίς να απαιτεί το κόστος της υποδομής που σχετίζεται με την αγορά και τη συντήρηση των συστημάτων επικοινωνίας.

Απαλλαχτείτε από τα άγχη και τα κόστη συμβατικής τηλεφωνίας με την VoIP επικοινωνία

 

 Η VoIP τηλεφωνία είναι η εξειδίκευσή μας και ο μοναδικός της στόχος είναι η βέλτιστη δυνατή επικοινωνία και η σημαντική μείωση στα κόστη συμβατικής τηλεφωνίας.
 
Γι’ αυτό στην VOICELAND μπορούμε να εγγυηθούμε για:
 
  • Την ασφάλεια της επικοινωνίας σας, με 100% κρυπτογράφηση κλήσεων.
  • Με το SLA να φτάνει το 99,997% έτσι ώστε να μην χάνετε καμία κλήση.
  • Η πιο αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη, με άμεση επίλυση των αιτημάτων σας.
 
 

Η τεχνολογική πρόοδος δημιουργεί οφέλη και πλεονεκτήματα σε κάθε τομέα και στόχος της είναι η βελτιστοποίηση και η εξέλιξη. Στον τομέα της επικοινωνίας, αυτό επιτυγχάνεται με την VoIP επικοινωνία.

Αν θέλετε να αλλάξετε   σε VoIP, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τη διαδικασία μετάβασης, τους τρόπους που θα μειώσετε τα κόστη συμβατικής επικοινωνίας, αλλά και να σας βρούμε προσαρμοσμένες λύσεις στις δικές σας.

 

Μιλήστε με έναν Voice Expert