Premium αριθμοί τηλεφώνου 800-801

Γιατί αναβαθμίζουν την εταιρική επικοινωνία;

Με το 84% των εταιρειών να αναφέρει σημαντική αύξηση εσόδων μέσω της βελτίωσης της εμπειρίας των πελατών, δεν προκαλεί εντύπωση που πλέον αυτή, αποτελεί το πιο ανταγωνιστικό στοιχείο διαφοροποίησης για κάθε εταιρεία. Πώς μπορεί, όμως, η αγορά ενός VoIP αριθμού 800-801 να συμβάλλει στην αναβάθμιση της εταιρικής επικοινωνίας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών;

Στη VOICELAND θεωρούμε ότι η VoIP αριθμοδότηση και οι premium αριθμοί 800-801 είναι μια από τις πιο έξυπνες και συμφέρουσες λύσεις επικοινωνίας. Πριν εξηγήσουμε, όμως, τα πλεονεκτήματα αυτών των υπηρεσιών, ας δούμε αναλυτικά λίγες περισσότερες πληροφορίες!

Τι είναι οι τηλεφωνικοί αριθμοί 800-801;

Οι premium αριθμοσειρές 800 & 801 είναι μη γεωγραφικοί αριθμοί, που δίνουν την ευκαιρία σε μια επιχείρηση – ανεξαρτήτου μεγέθους και δυναμικής – να διευκολύνει και να βελτιώσει την επικοινωνία με τους πελάτες της. Επενδύοντας σε αυτές τις VoIP υπηρεσίες αριθμοδότησης, αποκτάς έναν ενιαίο αριθμό κλήσης, επιτρέποντας σε περισσότερα άτομα να προσεγγίσουν την επιχείρησή σου.

Η μορφή των αριθμών 800-801 έχει ως εξής:

  • Πρόθεμα 800: 800 ΧΧΧΧ + 3ψήφιος αριθμός (800 ΧΧΧΧ ΧΧΧ)
  • Πρόθεμα 801: 801 ΧΧΧΧ + 3ψήφιος αριθμός (801 ΧΧΧΧ ΧΧΧ)

Σε τι διαφέρουν μεταξύ τους;

Η βασική διαφορά μεταξύ των πανελλαδικών αριθμών 800 & 801 αφορά κυρίως στο κόστος επικοινωνίας για τους πελάτες. Συγκεκριμένα, οι VoIP αριθμοί τηλεφώνου με το πρόθεμα 800, γνωστοί και ως «αριθμοί χωρίς χρέωση», δίνουν την δυνατότητα στους πελάτες σου να καλέσουν στην επιχείρησή σου απολύτως δωρεάν από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.

Πρόκειται, δηλαδή, για μια υπηρεσία ατελούς χρέωσης, όπου το κόστος της κλήσης το αναλαμβάνει αυτός που δέχεται την κλήση (η επιχείρησή σου) και όχι αυτός που την πραγματοποιεί (οι πελάτες σου).

To 22% των επιχειρήσεων αξιοποιεί τη δύναμη, που δίνει ένας VoIP αριθμός 800.

Αντίθετα, οι σειρές τηλεφωνικών αριθμών 801 έχουν αστική χρέωση για τον καλούντα, γι’ αυτό και αναφέρονται ως υπηρεσία μεριζόμενης χρέωσης. Με πιο απλά λόγια, όταν οι πελάτες σου καλούν στην επιχείρησή σου από σταθερό τηλέφωνο, τότε αυτή η κλήση χρεώνεται ανά λεπτό με χρέωση αστικής κλήσης για όλη τη διάρκεια της κλήσης. Είναι σημαντικό να αναφερθεί εδώ ότι οι κλήσεις προς εταιρικούς αριθμούς 801 δεν συμπεριλαμβάνονται στις δωρεάν κλήσεις προς όλα τα σταθερά, που μπορεί να παρέχει ένας πάροχος τηλεφωνίας.

Ένα ακόμη σημείο διαφοράς των επαγγελματικών αριθμοσειρών 800-801 σχετίζεται με τη συσκευή από την οποία θα πραγματοποιηθεί η κλήση. Ενώ οι VoIP αριθμοί τηλεφώνου 800 καλούνται από σταθερά και κινητά τηλέφωνα, οι αριθμοί 801 καλούνται μόνο από σταθερά.

3_-800-801-αριθμοίΡωτήστε περισσότερα

Για ποιες επιχειρήσεις ενδείκνυνται;

1_-800-801-αριθμοί-768x285

Οι αριθμοί τηλεφώνου 800-801 είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς για τις τηλεφωνικές γραμμές εξυπηρέτησης πελατών. Στο παρελθόν χρησιμοποιούνταν μόνο από τις μεγάλες επιχειρήσεις. Σήμερα, όμως, με την ανάπτυξη της τεχνολογίας οι εταιρικοί αριθμοί 800-801 είναι αρκετά προσιτοί και για τους ιδιοκτήτες μικρότερων επιχειρήσεων. Συνεπώς, οποιαδήποτε επιχείρηση μπορεί πλέον να επωφεληθεί από τις premium υπηρεσίες αριθμοδότησης 800-801, αν:

  • Στοχεύει στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών
  • Έχει ανθρωποκεντρική φιλοσοφία
  • Επιθυμεί να έχει πανελλαδική γεωγραφική κάλυψη
  • Ενδιαφέρεται για κεντρικοποιημένες τηλεφωνικές πωλήσεις

Το 71% των καταναλωτών προτείνει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, επειδή είχαν μια εξαιρετική εμπειρία με την εταιρεία.

Ποια τα οφέλη των αριθμών 800-801 για την επιχείρησή σου;

Οι υπηρεσίες αριθμοδότησης 800-801 ανοίγουν νέους δρόμους στην εταιρική επικοινωνία και σε συνδυασμό με τις καινοτόμες λειτουργίες της VoIP τηλεφωνίας και ενός Cloud PBX, τα πλεονεκτήματα για την επιχείρησή σου αυξάνονται!

Διάβασε επίσης: 3CX: Το απόλυτο Cloud τηλεφωνικό κέντρο της VOICELAND

Οι ενιαίοι αριθμοί κλήσης 800-801 δεν ενισχύουν απλώς το κύρος της επιχείρησής σου. Αναβαθμίζουν την εξυπηρέτηση που προσφέρεις στους πελάτες σου, βοηθώντας την εταιρεία σου να αφήσει την καλύτερη εντύπωση για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της!

2_-800-801-αριθμοί-1024x379

Για να το θέσουμε αλλιώς, ένας VoIP μη γεωγραφικός αριθμός των σειρών 800-801 δίνει στην εταιρική σου επικοινωνία σύγχρονα χαρακτηριστικά, που προσφέρουν στην επιχείρησή σου ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

1. Πανελλαδική εταιρική ταυτότητα

Έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις έναν μοναδικό τηλεφωνικό αριθμό, ενιαίο για οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, αυξάνοντας έτσι την αναγνωρισιμότητα και την αξιοπιστία του brand name σου.

Επιπλέον, επιλέγεις ο ίδιος έναν εξατομικευμένο τριψήφιο αριθμό μετά το πρόθεμα 800 ή 801, ο οποίος ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου και μπορεί ακόμη να μεταφραστεί και σε λέξη! (π.χ., ο αριθμός 835 μεταφράζεται σε TEL)

6 στους 10 πελάτες προτιμούν να επικοινωνούν με μια επιχείρηση μέσω τηλεφώνου.

2. Ασύγκριτη εξυπηρέτηση πελατών

Οι ενιαίοι αριθμοί κλήσης 800-801 είναι ευκολομνημόνευτοι και αυτό απλοποιεί την εταιρική επικοινωνία. Οι πελάτες σου, δηλαδή, γνωρίζουν έναν εύκολο τηλεφωνικό αριθμό και έχουν ανά πάσα στιγμή μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την επιχείρησή σου, όπου κι αν βρίσκονται.

Ας μη ξεχνάμε, επίσης, ότι με τις υπηρεσίες ατελούς ή μεριζόμενης χρέωσης το κόστος κλήσης για τους πελάτες σου είναι μηδενικό (αριθμοί 800) ή πολύ χαμηλό (αριθμοί 801), γεγονός που ενθαρρύνει την επικοινωνία τους με την εταιρεία σου.

Το 65% των καταναλωτών καλούν ευκολότερα έναν αριθμό ατελούς χρέωσης περισσότερες από μια φορές.

3. Αύξηση παραγωγικότητας

Όταν είναι τόσο εύκολο για περισσότερους ανθρώπους να καλέσουν την επιχείρησή σου, δεν είναι λογικό ότι ο αριθμός των κλήσεων που λαμβάνεις, θα αυξηθεί; Φυσικά και ναι! Κάτι τέτοιο, λοιπόν, οδηγεί ταυτόχρονα και στην αύξηση των πωλήσεων της εταιρείας σου.

Θέλω να μιλήσουμε

Πώς θα αποκτήσεις έναν VoIP αριθμό 800-801;

Πριν επενδύσεις σε έναν toll-free αριθμό τηλεφώνου 800-801, πρέπει πρώτα να επιλέξεις στρατηγικά αυτόν που έχει το μεγαλύτερο νόημα για την επιχείρησή σου και να ελέγξεις ότι είναι διαθέσιμος. Όσον αφορά στην εγκατάσταση της VoIP υπηρεσίας, δεν χρειάζεται να ανησυχείς γιατί δεν απαιτείται κάποιος περίπλοκος εξοπλισμός. Τέλος, να θυμάσαι ότι μια πετυχημένη εταιρική επικοινωνία δεν εξαρτάται μόνο από έναν «έξυπνο» τηλεφωνικό αριθμό, αλλά και από τον κατάλληλο πάροχο VoIP τηλεφωνίας. Είναι σημαντικό να βρεις αυτόν, που θα αφουγκραστεί τις ανάγκες της επιχείρησής σου, προσφέροντάς σου την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών και εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη.

Τι λες, είσαι έτοιμος να οδηγήσεις το κύρος της επιχείρησής σου σε άλλο επίπεδο;

Ζητήστε Προσφορά