Cloud Τηλεφωνικό Κέντρο για Μικρές Επιχειρήσεις 

5+1 οφέλη

Οι μικρές επιχειρήσεις είναι εδώ και χρόνια η ραχοκοκαλιά της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας οικονομίας. Με το digital transformation των τελευταίων ετών, ο αυτοματισμός και η τεχνολογία έγιναν πλέον κτήμα και των μικρών επιχειρήσεων, συμβάλλοντας στον εκσυγχρονισμό διαδικασιών που αφορούν την οργάνωση, την επικοινωνία και την προώθηση των υπηρεσιών αυτών των μικρών επιχειρήσεων.

Πώς μπορεί ένα cloud τηλεφωνικό κέντρο για μικρές επιχειρήσεις να βοηθήσει στην ανάπτυξη, τον αυτοματισμό και την τεχνολογική εξέλιξη του επιχειρείν;

Το 62% των ιδιοκτητών επιχειρήσεων που συμμετείχαν σε έρευνες, είπαν ότι χρησιμοποιούν ήδη υπηρεσίες που βασίζονται σε cloud τεχνολογία, επειδή είναι πιο εύκολα προσβάσιμες, πιο ασφαλείς και πιο αξιόπιστες.

Η επικοινωνία μιας μικρής επιχείρησης έχει ανάγκη από αμεσότητα, ευελιξία και τεχνολογική υπεροχή, ώστε να καταφέρει να πετύχει τον επιθυμητό ρυθμό ανάπτυξης. Είναι αυτό το πακέτο υπηρεσιών δυνατόν να συνδυαστεί με χαμηλό κόστος;

Όλοι εμείς στη VOICELAND πιστεύουμε στις value for money λύσεις, που εξυπηρετούν τις μικρές επιχειρήσεις και τις βοηθούν να μεγαλώσουν και να εδραιωθούν στην αγορά. Το cloud τηλεφωνικό κέντρο της VOICELAND απαντά ακριβώς στις ανάγκες μιας επιχείρησης, η οποία ξεκινάει σήμερα και στοχεύει να αναπτυχθεί με σταθερά και σίγουρα βήματα.

Ας δούμε λίγα περισσότερα πάνω σε αυτό.

 

Ανάγκες επικοινωνίας μιας μικρομεσαίας επιχείρησης

Μια μικρή επιχείρηση έχει ανάγκη να επικοινωνεί με τους πελάτες της, με τους συνεργάτες της και τους προμηθευτές της. Ας μην ξεχνάμε βέβαια και την ενδοεπιχειρησιακή επικοινωνία, ειδικά για επιχειρήσεις με backoffice, αποθήκες και ανθρώπους σε καθεστώς τηλεργασίας.

Η επικοινωνία από οπουδήποτε και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες (υγειονομικές και καιρικές κρίσεις) είναι βασική προϋπόθεση ανάπτυξης μιας επιχείρησης. Σκεφτείτε ότι αν η μικρή σας ομάδα μπορεί να προσφέρει έργο σε κάθε περίπτωση, η παροχή των υπηρεσιών σας δεν διακόπτεται και η ροή εισοδήματος για εσάς επηρεάζεται το λιγότερο δυνατό.

Με ένα μελετημένο σενάριο προώθησης κλήσης σε μια ηχογραφημένη πύλη του τηλεφωνικού σας κέντρου, αυτοματοποιείτε την επικοινωνία σας. Κατευθύνετε τους πελάτες σας στον κατάλληλο συνεργάτη που θα δώσει τη λύση, είτε αυτός εργάζεται στο γραφείο, είτε βρίσκεται εκτός γραφείου, είτε εργάζεται από το σπίτι του.

Το cloud τηλεφωνικό κέντρο είναι η λύση που σας προσφέρει ευελιξία και χαμηλό κόστος.

Μάθετε περισσότερα

Cloud τηλεφωνικό κέντρο για μικρές επιχειρήσεις: 5+1 πλεονεκτήματα

voiceland-cloud-pbx-small-businesses-01-1-1536x879

Digitalization

Η ψηφιακή επανάσταση έφερε όλους μας πιο κοντά στην αξιοποίηση της τεχνολογίας για επιχειρηματικούς σκοπούς. Δώστε high-tech prestige στην επιχείρησή σας, διοργανώνοντας  web meetings και προσφέροντας αυτοματισμούς, όπως call-backs και σύνδεση τηλεφωνικού κέντρου με το CRM της επιχείρησής σας.

Ευελιξία & αμεσότητα

Όταν έχετε ευελιξία και αμεσότητα στις επικοινωνίες σας, λιγότερα προβλήματα και αστοχίες επικοινωνίας θα λαμβάνουν χώρα. Τακτοποιήστε εργασίες και ζητήματα που προκύπτουν καθημερινά, μέσω της ευέλικτης ενδοεπιχειρησιακής επικοινωνίας που σας προσφέρει το cloud τηλεφωνικό κέντρο.

Τηλεφωνικό κέντρο για μικρές επιχειρήσεις & σωστή εξυπηρέτηση

Ένα τηλεφωνικό κέντρο με IP τηλεφωνία δίνει στην ομάδα εργασίας της επιχείρησης τα εφόδια που χρειάζονται, για να εξυπηρετήσουν σωστά τον πελάτη σας. Βελτιώστε την εμπειρία κάθε πελάτη με την επιχείρησή σας και αυξήστε την ικανοποίηση των πελατών σας, κάνοντας ένα βήμα προς το μέλλον της επιχείρησής σας.

Μικρότερα κόστη

voiceland-cloud-pbx-small-businesses-02-1-1536x879Αν η συμβατική τηλεφωνία σας κοστίζει ακριβά, ήρθε η στιγμή να γνωρίσετε την IP τηλεφωνία. Αποκτήστε μια βιώσιμη και κερδοφόρα επιχείρηση, μειώνοντας τα λειτουργικά κόστη για επικοινωνία. Το cloud τηλεφωνικό κέντρο και η VoIP σας προσφέρουν τη βέλτιστη λύση επικοινωνίας στην πιο οικονομική της εκδοχή.

 

 

Τηλεφωνικό κέντρο για μικρές επιχειρήσεις χωρίς γραμματεία

Μπορεί μια επιχείρηση να μην έχει γραμματεία; Στον κόσμο του σήμερα, ναι μπορεί! Αν θέλετε οι υπάλληλοί σας να ασχολούνται με πιο σημαντικά θέματα από το να προωθούν κλήσεις όλη τη μέρα ή να σας μεταφέρουν πληροφορίες από τηλεφωνικές επικοινωνίες, χρειάζεται να μάθετε για το cloud τηλεφωνικό κέντρο.

Οι παγκόσμιες συνδρομές VoIP αυξήθηκαν λόγω του αριθμού των ατόμων και των επιχειρήσεων που θέλουν να μειώσουν το κόστος επικοινωνίας.

 

Bonus: Αριθμοδότηση από άλλο γεωγραφικό μέρος

Όταν μια επιχείρηση έχει VoIP τηλεφωνία, μπορεί να πάρει αριθμοδότηση από άλλο νομό. Πότε έχει σημασία αυτό; Αν έχετε ένα eshop, για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε την έδρα ή χώρους αποθήκευσης στην επαρχία, αλλά όταν κάποιος βλέπει τον τηλεφωνικό αριθμό σας, να βλέπει αριθμό Αθήνας ή Θεσσαλονίκης.

Η VoIP τηλεφωνία το παρέχει αυτό με αριθμοδότηση περιοχής της επιλογής σας, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος. Συνδυάζοντας αυτή την ξεχωριστή υπηρεσία με ένα τηλεφωνικό κέντρο για μικρές επιχειρήσεις, μπορείτε να εξασφαλίσετε πλήρη λειτουργικότητα στην τηλεπικοινωνία, η οποία έρχεται με χαμηλό κόστος για σας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το cloud τηλεφωνικό κέντρο για μικρές επιχειρήσεις της Voiceland;