Ελληνικά

Αγορά τηλεφωνικού αριθμού:

Μιλήστε “εικονικά” από παντού

Αν η επιχείρησή σας χρειάζεται να προβεί σε κάποια αγορά τηλεφωνικού αριθμού, υπάρχει μία αποτελεσματική λύση που σίγουρα θα σας ωφελήσει.

Οι επιχειρήσεις πάντα θα αναζητούν τρόπους για να μειώσουν τα κόστη της επικοινωνίας τους. Αν προσπαθείτε να βρείτε έναν τρόπο για να μείνετε σε συνεχή επαφή με τους πελάτες σας, χωρίς όμως να ανησυχείτε για τους φουσκωμένους λογαριασμούς τηλεφωνίας, τότε υπάρχει μια εξαιρετικά βιώσιμη, οικονομική και άκρως αποτελεσματική επιλογή και ονομάζεται VoIP.

Αν ψάχνετε για αγορά τηλεφωνικού αριθμού λοιπόν, τότε σίγουρα πρέπει να λάβετε υπόψιν ένα εικονικό σταθερό τηλέφωνο. Γι’ αυτό και σε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε:

  • Τι είναι ο VoIP τηλεφωνικός αριθμός
  • Πώς το εικονικό σταθερό τηλέφωνο μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας και,
  • Ποια είναι τα πολλαπλά οφέλη για μια τέτοια αγορά τηλεφωνικού αριθμού.

Τι είναι ο VoIP τηλεφωνικός αριθμός;

Είναι ο αριθμός που σας εκχωρείται όταν στρέφεστε σε μια VoIP υπηρεσία. Είναι ουσιαστικά ένας πραγματικός τηλεφωνικός αριθμός που συνδέεται με έναν χρήστη και όχι με μια τηλεφωνική γραμμή, και για τις επιχειρήσεις δρα σαν εικονικό σταθερό τηλέφωνο.

Ο τρόπος επικοινωνίας παραμένει ο ίδιος: Πατάτε τον αριθμό που θέλετε για να επικοινωνήσετε ή κάποιος πληκτρολογεί έναν συγκεκριμένο αριθμό για να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας. Μην ξεχνάτε όμως ότι αυτή η Voice over IP είναι η τηλεφωνία που στέλνει τα ηχητικά πακέτα μέσω του Ίντερνετ και όχι μέσω της παραδοσιακής γραμμής τηλεφώνου. (Μάθετε εδώ τα πάντα για την VoIP τηλεφωνία). Γι’ αυτό και ένας τέτοιος αριθμός μπορεί να λειτουργήσει μέσα από κάθε συσκευή που έχει πρόσβαση στο ίντερνετ: smartphone, τάμπλετ, λάπτοπ, σταθερό υπολογιστή κ.α.

Για να σας γίνει πιο ξεκάθαρο, σκεφτείτε πως είναι το ίδιο ακριβώς με ένα σταθερό τηλέφωνο εργασίας, μόνο που διαφέρει σε δύο σημεία:

  1. Ο αριθμός αυτός δεν ανατίθεται σε μια γραμμή ή μια τοποθεσία, αλλά σε έναν χρήστη.
  2. Ο αριθμός αυτός δεν ταξιδεύει μέσα από γραμμές τηλεφώνου, αλλά μέσα από το διαδίκτυο ή τα τοπικά δίκτυα (LAN).

 

Πώς το εικονικό σταθερό τηλέφωνο μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή μου;

Οι επιχειρήσεις σήμερα δεν έχουν τους περιορισμούς που είχαν πριν κάποια χρόνια με τη φυσική τους παρουσία. Ιδιαίτερα οι κλάδοι που δραστηριοποιούνται μέσω διαδικτύου, έχουν τη δυνατότητα με τις νέες τεχνολογίες και τα νέα δεδομένα στην επικοινωνία να μιλάνε επιλέγοντας να φαίνεται σαν τοποθεσία τους οποιοδήποτε σημείο του κόσμου επιθυμούν.

Οι πρώτες επιχειρήσεις που έκαναν χρήση αυτής της τεχνολογίας ήταν όσες είχαν virtual γραφεία σε διάφορες πόλεις ή χώρες του κόσμου και ήθελαν να έχουν στην κατοχή τους ένα τοπικό νούμερο για να επωφελούνται χαμηλότερες χρεώσεις αλλά και να δείχνουν στο κοινό τους ότι έχουν παρουσία στην περιοχή τους.

Σκεφτείτε για παράδειγμα ένα e-shop με έδρα την Ελλάδα που στέλνει τα προϊόντα του σε όλο τον κόσμο, αλλά έχει ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση στην Ιταλία και την Γερμανία. Έχοντας στο δυναμικό του έναν άνθρωπο που μιλάει και τις δύο αυτές γλώσσες, θα μπορούσε προσθέτοντας στο site του δύο αριθμούς VoIP από τις εκάστοτε χώρες, να παρέχει άμεση υποστήριξη και τηλεφωνικές παραγγελίες σε τοπικό νούμερο ώστε οι χρήστες να μην χρειάζεται να καλέσουν σε ελληνικό αριθμό και να εκτοξεύουν τα κόστη τους στα ύψη!

Αντίστοιχα, ένα κατάστημα που στέλνει σε όλη την Ελλάδα θα μπορούσε να έχει ένα νούμερο Αθήνας κι ένα Θεσσαλονίκης, ώστε να δείξει την ξεχωριστή του εξυπηρέτηση στο κάθε τμήμα της χώρας και μάλιστα στις πόλεις με τις πιο δυνατές αγορές σε διάφορους τομείς.

Φυσικά, καταλαβαίνετε πόσο χρήσιμο θα ήταν αυτό για μια βιομηχανία που οι πωλητές της είναι υπεύθυνοι για διαφορετικές χώρες και συνομιλούν με πάνω από 10 χώρες τη μέρα.

Τώρα πια οι επιχειρήσεις, επενδύοντας σε έναν τέτοιο αριθμό μπορούν να καλούν και να δέχονται κλήσεις από τοπικό νούμερο της χώρας που αυτές επιθυμούν.

Ενδυναμώστε την εικόνα της επιχείρησής σας με αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να μπορούν να σας καλούν οι πελάτες και οι συνεργάτες σας, που βρίσκονται στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, σαν να είχατε φυσική παρουσία στη χώρα τους.

Αποκτήστε σήμερα αριθμό VoIP από την VOICELAND, ακόμα και νούμερα κινητών, για 80+ χώρες στον κόσμο και για 15 πόλεις σε όλη την Ελλάδα!

 

Ποια είναι τα πολλαπλά οφέλη για μια τέτοια αγορά τηλεφωνικού αριθμού;

Αγοράζοντας έναν εικονικό αριθμό (ή Αριθμοδότηση VoIP όπως είναι πιο ευρέως γνωστό) απολαμβάνετε άμεσα πολλαπλά οφέλη, όπως:

  • Χαμηλές χρεώσεις τηλεφωνίας χωρίς πάγια εξωτερικού.
  • Ευκινησία: Αν πρέπει να μεταφερθείτε σε άλλη τοποθεσία, δεν χρειάζεστε νέα γραμμή.
  • Άμεση υλοποίηση χωρίς καθυστερήσεις, που μόνο η VOICELAND προσφέρει.
  • Καλείτε και σας καλούν σε όποια χώρα του εξωτερικού ή πόλη της Ελλάδας θέλετε, σαν να είχατε φυσική παρουσία εκεί.
  • Η επιχείρησή σας γίνεται προσβάσιμη στους πελάτες σας 24/7.
  • Έχετε τον δικό σας αριθμό χωρίς να χρειάζεται μια φυσική σταθερή γραμμή.
  • Οι πελάτες εξωτερικού σας καλούν με αστική χρέωση.
  • Όλοι οι υπάλληλοι σας μιλούν απεριόριστα & χωρίς χρέωση μεταξύ τους.
  • Έχετε 100% παραμετροποίηση των συσκευών σας από την ομάδα της VOICELAND.
  • Απεριόριστα κανάλια φωνής (ταυτόχρονες κλήσεις).
  • Δυνατότητα φορητότητας του υπάρχοντος αριθμού σας.

 Με την αριθμοδότηση της VOICELAND μιλάτε από την Ελλάδα, ενώ ο αριθμός σας φαίνεται να είναι από το εξωτερικό!

Αποκτήστε εικονικό τηλεφωνικό αριθμό μέσα σε 48 ώρες, από 90+ πόλεις στην Ελλάδα και 80+ χώρες του εξωτερικού, με αρχικό κόστος από 15€ . 

Μιλήστε με έναν Voice Expert