VoIP: 3 σημεία υπεροχής για να μειώσετε το κόστος τηλεφωνίας

Το κόστος τηλεφωνίας είναι αδιαμφισβήτητα ένα σημαντικό θέμα που προβληματίζει τις επιχειρήσεις. Ειδικά αυτές που δραστηριοποιούνται όχι μόνο στην περιοχή της έδρας τους.

Πώς λοιπόν μπορεί η VoIP επικοινωνία να βοηθήσει στη μείωση κόστους όλων των επικοινωνιών; Πώς την εκμεταλλεύονται οι εταιρείες για να μειώσουν τους φουσκωμένους τηλεφωνικούς λογαριασμούς;

Η VoIP τηλεφωνία πλέον πρόκειται για μια πολύ δημοφιλής μορφή τηλεπικοινωνιών, που μετατρέπει τη φωνή σε ψηφιακό σήμα και τη μεταδίδει μέσω διαδικτυακού πρωτοκόλλου (IP), και όχι μέσω της συμβατικής τηλεφωνικής γραμμής.

Είναι με λίγα λόγια η τηλεφωνία μέσω ίντερνετ. Αυτό, δίνει αυτόματα πάρα πολλές επιλογές στις εφαρμογές και τη χρήση της. Είναι απαλλαγμένη από τις συμβατικές γραμμές και όσα τις περιορίζουν, που σημαίνει ότι δεν έχει ακριβή εγκατάσταση, είναι εξαιρετικά ευέλικτη και μπορεί να μεταφερθεί παντού.

Αφού το ίντερνετ στις μέρες μας είναι πολύ πιο φθηνό, προσφέρει έτσι το πιο μεγάλο και σημαντικό της αβαντάζ: Υπόσχεται μείωση στο κόστος τηλεφωνίας σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, που φτάνει το 75%!

Πώς κατορθώνεται όμως αυτή η μείωση σε τόσο μεγάλο ποσοστό;

1. Χρεώνοντας τις κλήσεις από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο

Ένα από τα πιο ακριβά στοιχεία ενός λογαριασμού είναι τα λεπτά, δηλαδή ο συνολικός χρόνος ομιλίας. Μία από τις βασικές διαφορές της VoIP τηλεφωνίας είναι ότι αντιμετωπίζει τις συνομιλίες ως δεδομένα που διαπερνούν το υπάρχον δίκτυο.

Αυτό δίνει στην παρόχους VoIP τηλεφωνίας , τη δυνατότητα να κοστολογούν τον ακριβή, πραγματικό χρόνο ομιλίας, αφού υπάρχει βήμα χρέωσης ανά δευτερόλεπτο, από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο, χωρίς κρυφές ή ελάχιστες χρεώσεις.

2. Δωρεάν κανάλια και όχι περιττούς τηλεφωνικούς αριθμούς

Με τη σταθερή τηλεφωνία, όταν σε έναν χώρο υπάρχουν πολλαπλές συσκευές και κάποιος σηκώσει τη γραμμή, τότε αν το σηκώσει κι ένας δεύτερος, θα διακόψει την αρχική συνομιλία. Για να μην συμβαίνει αυτό και να μπορούν να αυξηθούν τα κανάλια φωνής, πρέπει να δημιουργηθούν έξτρα γραμμές, δηλαδή και έξτρα τηλεφωνικοί αριθμοί.

Από την άλλη με την VOICELAND και την VoIP, το συνολικό κόστος τηλεφωνίας μειώνεται σημαντικά, αφού μπορείτε να διατηρήσετε τον αριθμό σας, αλλά και να έχετε όσα κανάλια φωνής θέλετε, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

3. Με προαγορά χρόνου ομιλίας και απαλλαγή από περιττά έξοδα

Ένα ακόμα προβάδισμα έναντι στη συμβατική τηλεφωνία είναι πως με την VoIP η εξοικονόμηση στο κόστος επικοινωνίας γίνεται και μέσω της προαγοράς χρόνου ομιλίας. Αυτό σημαίνει πως σε περιόδους που η τηλεπικοινωνιακή κίνηση μειώνεται, υπάρχει αντίστοιχα και μείωση στο εξερχόμενο κόστος των κλήσεων.

Τα πακέτα ομιλίας της συμβατικής τηλεφωνίας μπορεί να είναι εν τέλει πιο κοστοβόρα προς τον συνδρομητή, διότι υπάρχει μια προκαθορισμένη πάγια επιβάρυνση κάθε μήνα, είτε χρησιμοποιηθούν τα λεπτά είτε όχι.

Η VOICELAND σας δίνει το πλεονέκτημα να προαγοράσετε τον χρόνο ομιλίας σας και να τον αξιοποιήσετε όπως θέλετε, χωρίς να πληρώνετε πακέτα ομιλίας που δεν αξιοποιούνται πλήρως ποτέ.

Στον κόσμο του σήμερα, το να έχει μια επιχείρηση πολλαπλά οφέλη και σημαντική μείωση στο κόστος τηλεφωνίας της, αποτελεί ένα δυνατό χαρτί για τον ανταγωνισμό.

Οι συνδέσεις ίντερνετ γίνονται όλο και καλύτερες και όλο και φθηνότερες. Που σημαίνει ότι η VoIP τηλεφωνία θα είναι πολύ πιο αποδοτική και χρήσιμη.

Αποτελεί έτσι ένα σημαντικό βήμα για τις επιχειρήσεις που θέλουν να εκσυγχρονιστούν και να προοδεύσουν. Με την VOICELAND, πέρα από τη μείωση κόστους, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και άλλες λειτουργίες που βελτιώνουν την παραγωγικότητα, όπως προώθηση κλήσεων, καταγραφή, αναγνώριση και τηλεφωνικό κέντρο.

Αν είστε έτοιμοι για να κάνετε την αλλαγή, δείτε εδώ σε ποια θέματα πρέπει να δώσετε προσοχή για να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Επικοινωνήστε σήμερα με έναν αντιπρόσωπό μας και ζητήστε δωρεάν ανάλυση κόστους.

 

Μιλήστε με έναν Voice Expert