5 λόγοι για να “κόψετε” τη συμβατική τηλεφωνία

 

Οι απαιτήσεις του σήμερα  θέλουν τη θέση της να παίρνουν οι ασύρματες επικοινωνίες.

Η συμβατική τηλεφωνία ήταν κάποτε ο πιο δημοφιλής τρόπος για την επικοινωνία μιας επιχείρησης. Οι απαιτήσεις του σήμερα που έρχονται με την εξέλιξη της τεχνολογίας όμως θέλουν τη θέση της να παίρνουν οι ασύρματες επικοινωνίες.

Οι νέοι πάροχοι των σύγχρονων τηλεπικοινωνιών επεκτείνουν συνεχώς τα δίκτυά τους και αναβαθμίζουν την τεχνολογία τους, για να κάνουν την ασύρματη συνδεσιμότητα ευκολότερη από ποτέ. Και με όλες αυτές τις τεχνολογικές εξελίξεις, το μέλλον των δυνατοτήτων φαίνεται απεριόριστο.

Αν η τηλεφωνία είναι ένα βασικό κομμάτι της επιχείρησής σας, οι λόγοι για να αφήσετε πίσω σας τη συμβατική τηλεφωνία είναι πολλοί. Αυτή η τηλεφωνία δεν είναι πλέον ένα χρήσιμο εργαλείο του σήμερα. Είναι ξεπερασμένη, ακριβή και χρονοβόρα στην εγκατάσταση και στη συντήρηση.

Στην VOICELAND, αναγνωρίζοντας εις βάθος αυτούς τους επικοινωνιακούς περιορισμούς που οι σύγχρονες επιχειρήσεις δεν έχουν την πολυτέλεια να εγκλωβίζονται, συλλέξαμε τους 5 πιο σημαντικούς λόγους για να “κόψετε” τη συμβατική τηλεφωνία.

 

Γιατί να αντικαταστήσετε τη συμβατική τηλεφωνία

Το τηλεφωνικό σύστημα που χρησιμοποιεί μια επιχείρηση, είναι και αυτό που θα την κάνει να ξεχωρίσει στις σχέσεις με τους πελάτες της.

Μία αξιόπιστη τηλεφωνία μαζί με σύγχρονες δυνατότητες και λειτουργίες, θα βοηθήσει σε μια εξαιρετική εμπειρία για το πελατολόγιο και σε μια αποδοτική οργάνωση που αυξάνει την παραγωγικότητα.

Η συμβατική τηλεφωνία δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει σε αυτές τις απαιτήσεις και οι πιο βασικοί λόγοι για να την αλλάξετε είναι:

Γιατί θέλετε την καλύτερη ποιότητα στις κλήσεις σας

Η ενσύρματη τηλεφωνία έχει πολλούς περιορισμούς που μειώνουν την ποιότητα των κλήσεων και της φωνής. Ήρθε η ώρα για μια τηλεφωνία που σε κάθε κλήση θα ακούτε τον συνομιλητή σας και θα σας ακούει κι αυτός, χωρίς διακοπές και θορύβους. Θέλετε λοιπόν τη δυνατότητα για έναν πεντακάθαρο ήχο, που θα κάνει τις επικοινωνίες σας πιο παραγωγικές και πιο επαγγελματικές.

Γιατί χρειάζεστε ευελιξία για την επιχείρησή σας

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις χρειάζονται μια τηλεφωνία χωρίς περιορισμούς, είτε γεωγραφικούς, φυσικούς, είτε τεχνολογικούς. Η άνοδος της τηλεργασίας και της ανάγκης για επικοινωνία από οπουδήποτε καθιστά τη συμβατική τηλεφωνία ανήμπορη να μπορεί να ανταπεξέλθει, αφού αναγκάζει κάθε εργαζόμενο να εξαρτάται από συσκευές και εξοπλισμό σε ένα μόνο σημείο.

Γιατί η συμβατική τηλεφωνία δεν συμφέρει οικονομικά

Η σταθερή τηλεφωνία και τα παραδοσιακά τηλεφωνικά κέντρα είναι δαπανηρές δεσμεύσεις για μία επιχείρηση. Τα κόστη αυξάνονται εύκολα λόγω των αστικών και υπεραστικών χρεώσεων, του εξοπλισμού και της συντήρησης που απαιτούν, αλλά και των κρυφών χρεώσεων ή των υψηλών παγίων. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη λοιπόν για μια τηλεφωνία πιο προσιτή, που δεν απαιτεί εξοπλισμό και προσφέρει πολύ χαμηλότερες χρεώσεις.

Γιατί οι μελλοντικές επεκτάσεις πρέπει να είναι εύκολες και άμεσες

Η συμβατική τηλεφωνία δεν είναι εύκολα επεκτάσιμη και μια αύξηση στον αριθμό χρηστών, έστω και μικρή, απαιτεί χρόνο και χρήμα. Γι’ αυτό και η ανάγκη για τηλεφωνικά συστήματα που μεγαλώνουν παράλληλα με το μέγεθος της επιχείρησης χωρίς δυσκολίες, είναι πλέον επιτακτική για την γρήγορη και άμεση ανάπτυξή της.

Γιατί θέλετε πρόσβαση στις τεχνολογικές εξελίξεις

Η παραδοσιακή τηλεφωνία δεν έχει μεγάλη ποικιλία λειτουργιών να προσφέρει και μια επιχείρηση πρέπει να είναι “up-to-date” με την τεχνολογία και να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητές της. Δεν μπορεί να δώσει βιντεοκλήσεις, μηνύματα ή τηλεδιασκέψεις και τα εργαλεία αυτά είναι πλέον απαραίτητα.

Πώς η VoIP απαντά στη συμβατική τηλεφωνία και τους περιορισμούς της

  1. Ανώτερη ποιότητα κλήσης: Η φωνή μεταφέρεται μέσω του Ίντερνετ και όχι μέσω καλωδίων. Έτσι, η συνεχής βελτίωση των δικτύων εξασφαλίζει και την καλύτερη ποιότητα στη μετάδοση της φωνής.
  2. Ευελιξία: Το μοναδικό μέσο που προωθεί την αποτελεσματική εργασία από’ οπουδήποτε, αφού μπορεί άνετα να στηρίξει την άνοδο της κινητικότητας και της απομακρυσμένης εργασίας.
  3. Κόστος: Εξασφαλισμένη και σημαντική μείωση κόστους μέσα από πολύ χαμηλότερες χρεώσεις σε αστικές και υπεραστικές κλήσεις, αφού το ίντερνετ είναι εκ των πραγμάτων πολύ πιο φθηνό από το τηλέφωνο. Η VoIP τηλεφωνία και τα Cloud Τηλεφωνικά συστήματα που προσφέρει η VOICELAND από μόλις 50€/έτος για έως 12 χρήστες, θα φέρουν εξοικονόμηση έως και 80% στον τηλεφωνικό λογαριασμό
  4. Επεκτασιμότητα: Τα τηλέφωνα VoIP μπορούν να χειριστούν πολλές “γραμμές” ταυτόχρονα, να εγκατασταθούν σε χρόνο μηδέν και να επιτρέψουν πολυάριθμες εργασίες με τις πιο έξυπνες συσκευές.
  5. Τεχνολογική υπεροχή: Προσφέρει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών και δυνατοτήτων για βέλτιστη επικοινωνία, οργάνωση και παραγωγικότητα, όπως η λήψη κλήσεων σε κάθε συσκευή που έχει πρόσβαση στο ίντερνετ (π.χ. κινητό, λάπτοπ, υπολογιστής), καταγραφή βιντεοκλήσεων για μελλοντική χρήση και πολλά ακόμα οφέλη.

Η επικοινωνία είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε επιχείρησης. Ποιο είναι όμως το μέλλον της; Η επιλογή διαύλου επικοινωνίας, είναι μία από τις κρίσιμες αποφάσεις που καλείται να λάβει ένας επιχειρηματίας ή ένας οργανισμός και πλέον εκτείνεται πέρα από τις παραδοσιακές επιλογές της σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

Η εξαιρετικά επωφελής και εναλλακτική λύση που βασίζεται στην τεχνολογία Voice over Internet Protocol, αφαιρεί οτιδήποτε το συμβατικό από την εξίσωση της επικοινωνίας, εκμεταλλεύεται την ταχύτητα και τις ολοένα αυξανόμενες δυνατότητες του διαδικτύου.

Είναι συνώνυμη της αποδοτικότητας, της ευελιξίας, της οικονομίας αλλά και της βελτιωμένης εμπειρίας στην επικοινωνία.

Αναβαθμίστε τις επικοινωνίες σας και συνομιλήστε σήμερα με έναν εκπρόσωπό της VOICELAND, τον Νο1 πάροχο VoIP τηλεφωνίας αποκλειστικά για επιχειρήσεις στην Ελλάδα.