Ελληνικά

Ενοποίηση της business επικοινωνίας: Τα οφέλη του τηλεφωνικού κέντρου μέσω υπολογιστή

Στον κόσμο των επιχειρήσεων η επικοινωνία αποτελεί το θεμέλιο της επιτυχίας και η ενοποίησή της μπορεί να αυτοματοποιήσει πολλές διαδικασίες και να σας βοηθήσει να ανεβείτε επίπεδα στον τρόπο εξυπηρέτησης. Ένα τηλεφωνικό κέντρο μέσω υπολογιστή είναι μέρος αυτής της ενοποίησης και προσφέρει πληθώρα πλεονεκτημάτων στις επιχειρήσεις.

Αν κι εσείς θέλετε να δώσετε τέλος στην πολυπλοκότητα των χρεώσεων και της λειτουργίας της συμβατικής τηλεφωνίας, ήρθε η στιγμή να κάνετε το επόμενο έξυπνο βήμα για την business επικοινωνία σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τα οφέλη που προσφέρει ένα cloud τηλεφωνικό κέντρο μέσω υπολογιστή, όπως η μείωση του κόστους, η βελτίωση της παραγωγικότητας, η ενίσχυση της εξυπηρέτησης πελατών και η ευελιξία.

Τι είναι η ενοποίηση της business επικοινωνίας;

Η ενοποίηση της business επικοινωνίας αναφέρεται στην ενοποίηση διαφορετικών καναλιών επικοινωνίας που χρησιμοποιούνται από μια επιχείρηση σε μια ενιαία πλατφόρμα, π.χ. σε ένα CRM.

Αυτό περιλαμβάνει συνήθως την ενοποίηση email, φωνητικών κλήσεων, βιντεοκλήσεων, άμεσων μηνυμάτων από chatbots και αλληλεπιδράσεων των πελατών στα κοινωνικά δίκτυα της επιχείρησης. Η λογική πίσω από αυτό είναι να μπορεί μια επιχείρηση να διατηρεί ένα ενημερωμένο log για τις επαφές που έχει με τους πελάτες και τους ενδιαφερόμενους. Έτσι, κάθε φορά που λαμβάνει μια κλήση ένας customer support agent, θα γνωρίζει τι έχει προηγηθεί και πού έχει φτάσει η επικοινωνία με τον συγκεκριμένο πελάτη.

Τηλεφωνικό κέντρο μέσω υπολογιστή

Το τηλεφωνικό κέντρο μέσω υπολογιστή βασίζεται στην τεχνολογία Internet Protocol (IP), και μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε ένα πλήρως λειτουργικό τηλεφωνικό κέντρο.

Χρησιμοποιώντας ειδικό λογισμικό και ακουστικά, μπορείτε να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις, να διαχειρίζεστε ουρές κλήσεων, να δημιουργείτε αυτόματες ηχογραφημένες απαντήσεις και να αξιοποιείτε πλήθος άλλων λειτουργιών.

Είτε έχετε μια μικρή ομάδα, είτε μια μεγάλη επιχείρηση, το τηλεφωνικό κέντρο μέσω υπολογιστή προσφέρει:

  1. Μείωση του κόστους τηλεφωνίας
  2. Ενίσχυση της συνεργασίας της ομάδας
  3. Βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών
  4. Δυνατότητα για εξ αποστάσεως εργασία
  5. Scalability ανάλογα με τις ανάγκες σας

Ας δούμε τα παραπάνω λίγο πιο αναλυτικά.

voiceland-cloud-call-center-smartphone-secondary

5 οφέλη του τηλεφωνικού κέντρου μέσω υπολογιστή

Ένα τηλεφωνικό κέντρο μέσω υπολογιστή προσφέρει πληθώρα πλεονεκτημάτων για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Πρώτον, μπορεί να μειώσει σημαντικά το κόστος εκκίνησης, αφού δε θα χρειαστείτε νέο εξοπλισμό. Ακόμη, οι cloud υπηρεσίες – όπως άλλωστε είναι και το τηλεφωνικό κέντρο μέσω υπολογιστή –  παρέχουν την πιο οικονομική και αποτελεσματική λύση για τις ανάγκες της business επικοινωνίας.

Δεύτερον, αυτά τα συστήματα ξεπερνούν τα γεωγραφικά εμπόδια της επικοινωνίας. Χρειάζεται να μιλήσετε με έναν πωλητή σας ή ένα στέλεχος της εταιρείας που βρίσκεται εκτός γραφείου; Με το cloud τηλεφωνικό κέντρο και σύνδεση του smartphone στο internet μιλάτε μαζί του σαν να βρισκόσασταν στο ίδιο δωμάτιο.

Ένα τέτοιο σύστημα σας επιτρέπει να μένετε παραγωγικοί, ενημερωμένοι και συνεργατικοί σε όλα τα επίπεδα παροχής της υπηρεσίας σας.

Επιπλέον, η κορυφαία ποιότητα ήχου εξασφαλίζει ότι όλοι ακούγονται δυνατά και καθαρά. Χρησιμοποιώντας ευρυζωνική σύνδεση, η επικοινωνία διευκολύνεται και ο ήχος είναι κρυστάλλινος.

Τέλος, ένα τηλεφωνικό κέντρο μέσω υπολογιστή ακολουθεί τις ανάγκες σας και διευρύνεται όποτε το αποφασίσετε εσείς. Δε θα χρειαστεί να αποφασίσετε εκ προοιμίου τις λειτουργίες που θα ενεργοποιήσετε. Ξεκινήστε με τα βασικά και εξελίξτε το κέντρο σας στην πορεία.

Με ενδιαφέρει

Περισσότερη και οικονομικότερη επικοινωνία με τη Voiceland

Ένα τηλεφωνικό κέντρο μέσω υπολογιστή είναι μια στρατηγική κίνηση για την επιτυχία της επιχείρησής σας.

Η Voiceland σας προσφέρει την ευκαιρία να αξιοποιήσετε όλα τα οφέλη του νέου σας συστήματος εταιρικής επικοινωνίας, με την ασφάλεια που απαιτεί η business επικοινωνία και τον προϋπολογισμό που σας εξυπηρετεί. Μέσα από τρία οικονομικά πακέτα και τη δυνατότητα της custom δημιουργίας πακέτου επικοινωνίας, έχετε κάθε λόγο να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε σήμερα.

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί πώς μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα προσαρμοσμένο σύστημα επικοινωνίας που θα ανταποκριθεί στις μοναδικές σας ανάγκες. Ο σύγχρονος τρόπος εργασίας είναι πια εδώ. Εξασφαλίστε τεχνολογίες αιχμής για να ενώσετε τους εργαζόμενους σας σε ένα περιβάλλον που προάγει την καινοτομία προς όφελος της επιχείρησής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ξεκινήστε το ταξίδι προς μια πιο αποτελεσματική και επικερδή επιχείρηση!

Μιλήστε με έναν Voice Expert